(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ق.ظ)mohgh نوشته شده توسط: به نظرتون با این شرایط جدید تا چه رتبه ای می تونن نرم افزار شریف (اون ۱۵ تاییه) رو بیارن؟
من در این زمینه خیلی ایده ای ندارم ولی حس می کنم باید زیر ۲۰ باشی.
بچه ها من یک مشکل جدید پیدا کردم، اونم اینه که قبلا پیش خودم میگفتم بعد از نرم شریف، نرم دانشگاه تهران و می زنم که خوب احتمال اینکه اونجا قبول بشم بیشتره ولی الان شنیدم دانشگاه تهران گروه برق و کامپیوترش باهم هستن و بیشتر در زمینه سخت افزار فعالیت می کنن و در زمینه نرم افزار اساتید به نام ندارن. چیکار کنم من؟؟
تهران اساتید نرمافزارش به خوبی شریف نیستند اصلا. ولی باز اساتید خوبی داره خب به نسبت بقیهی جاها!این که در زمینه ی سختافزار بسیاااااااار قوی هست دلیل نمیشه که در زمینهی نرم افزار خیلی ضعیف باشه. بله اندازهی شریف قوی نیست ولی باز هم عالیه به نسبت.
اگر شبکه دوست داشته باشید با دکتر خونساری میتونید کار کنید.
اگر به زمینه ی embeded systems بخواید کار کنید دکتر کارگهی هستند.
اگر بخواید social network کار کنید دکتر اسدپور هستند.
اگر بخواید NLP کار کنید دکتر فیلی هستند. که این دو زمینه در واقع برای هوش هست ولی از نرمافزار هم دانشجو میگیرند.
E-Learning بخواید کار کنید دکتر تقییاره هستند.
مهندسی نرمافزار بخواید کار کنید دکتر خسروی هستند.
دکتر شاکری هم هستند که در زمینهی IR کار میکنند و در این یه زمینه استثنائا تهران خیلی قویتر از شریف هست. ولی خب ایشون دانشجوی غیر دانشگاه تهرانی نمیگیرن(یعنی کسی که کارشناسیش رو جایی غیر از شریف یا تهران بوده باشه نمیگیرند.)
درمورد اون سوال من هم فکر می کنم ماکزیمم رتبهای که نرمافزار شریف قبول بشن ۲۰ باشه...