من علاقه ای به بحث با این آقا ندارم ولی مثال زنده ای هستم از یه نفر که یکسال پشت کنکور ارشد موند بخاطر مشاوره های یه مشاور پرادعا در یکی از معروفترین موسسات کنکور و البته خرج مقدار قابل توجهی پول بابت شرکت در کنکورهای ازمایشی و صحبت با آین آقا(البته من آقای صمیمی را نمیشناسم و ندیدم و مشاوره ای هم ازش نگرفته ام)
اگه شما رشته تون صنایع باشه مواد باشه معدن باشه یا کامپیوتر ۹۵ درصد حرفای مشاورین یکی هست. معمولا" در رشته مشاوره آموزشی تحصیل نکرده اند و مشاور تجربی هستن. با عرض پوزش باید گفت تعداد افرادی که موفق میشن با نظرات این مشاوران یک درصد هم گاهی نیست.
معمولا" در اون پنج درصدی هم که مربوط به رشته شان هست و مشاوره میدن شما می بینید در کنکور درصد شون پایین بوده.
قصد جسارت نبود فقط حساسیت من این بود که دوستام که شماوره نگرفتند و همه توصیه ها را گرفتند ولی خودشان متناسب با خودشان برنامه ریزی کردند همان سال اول موفق شدند . من سال دوم دیگه خودم و برنامه درسی ام را دست مشاوری ندادم و کنکور آزمایشی هم شرکت نکردم. رتبه ام ۲۰۰۰ تا اومد پایین.
این فقط تجربه بود. به حرفها گوش بدین ولی قبول شدن تو کنکور یه قسمتش اینه که خودت بتونی متوجه بشی چیکار باید بکنی. کسی نمیتونه دستت را بگیره از این مرحله ردت کنه.
(۱۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: برو بشین پیک نوروزیتو حل کن بابا!
کاملا" مشخصه که شما در همه سطوح مشاوره میدین و تجربه دارید.
موفق باشید.