(۰۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Faridfo نوشته شده توسط: ببخشید آقای صمیمی که جسارت میکنم ولی چند تا انتقاد دارم:
اول اینکه اینجا سایت شخصی شما که نیست که جواب سوال خصوصی را با فایل صوتی بدین. خب عزیزمن یه سایت برای خودت بزن.
دوم اینکه اگه شما ده صفحه برای یه موضوعی حرف داری بهتر نیست یک کتاب یا جزوه بنویسی و بذارید داخل سایت. قبلا" هم دوستانی نوشته اند مثلا" راجع به رتبه یک اوردن در ارشد.
سوم اینکه پست اول شما اگه جنبه تبلیغاتی نداره معنای دیگرش چیه؟ اجازه دارم انتقاد کنم ؟شما در کنکور سراسری یادمه یه جا گفته بودین رتبه ۲۵۰۰ اوردین. اونوقت الآن مشاوره کنکور سراسری میدین؟؟/
چهارم اینکه مشاوران دیگیر هم در این سایت بودن که جوابها را تایپ کرده اند اگه سوال تکراری هم میشد آدرس جواب را میدادند.
پنجم اینکه بنظر شما مثلا" رتبه های کنکور ارشد میرن فایلهای صوتی شما ر گوش بدن و ایراداش را یادداشت کنن و بیان بگن؟؟؟؟
اصلا" فرض کنید همان کسی که سوال میکنه از پاسخ شما ایرادی بخواد بگیره دوباره باید پیام خصوصی بدهد و دوباره شما پاسخ صوتی بفرستید . معمولا" شخص سوال کننده منصرف میشه و چیزی نمیپرسه.
ششم اینکه شما چجوری مشاوره میدیدبه بچه های مهندسی در صورتیکه کنکور آی تی را گذروندید . و چجوری مشاوره میدین به ای تی های شبکه و امنیت که سال دیگه طبق روندی که به دانشگاهها ابلاغ شده زیرمجموعه مهندس میشوند؟؟؟/
باز هم میگم من نه مشاورم و نه قصد جسارت دارم فقط آنچه بنظرم منطقی است گفتم.
مکتوبش کنید خیلی بهتره که بشه راجع بهش بحث کرد. ممنون از زحمات شما
بنده تصمیم نداشتم پاسخی به مواردی که شما فرمودید بدم (چون همون طور که جلوتر خواهم گفت، اینها انتقاد به شخص من هست و نه به صحبت ها و موارد علمی بیان شده از طرف من) ولی به رسم رعایت ادب، چشم، جوابگو خواهم بود.
اول از همه عرض کنم که شما و سایر عزیزان منتقد، ایراد و انتقادی به مغز و اصل گفته های بنده وارد نکردید و ایراداتی که ذکر کردید مربوط به شخص من یا ویژگی های شخصیتی و گفتاری من بوده که فکر نمی کنم مطرح کردن این نوع مسائل بصورت عمومی صحیح باشه چون باعث ایجاد جبهه های موافق و مخالف و جبهه گیری افراد میشه و اینکه این تیپ ایرادات، اصلا انتقاد به محتوای حرف های من نیست و انتقاد به خود من هست! من فقط بازگو کننده یک سری اصول و دانسته ها هستم که خود این مطالب معتبر هستن. حالا اینکه دوستی بنده رو نامعتبر میدونه و در نتیجه گفته های من رو زیر سوال میبره، به نظرم نظر شخصی خودش هست و این نظر برای خودش معتبر هست.
به هر حال...
۱/ بنده ادعایی بابت شخصی بودن سایت یا تالار گفتگو نکردم. دلیل درخواستم در مورد پیام های خصوصی رو ذکر کردم که ظاهرا برای شخص شما قابل قبول نیست و نظر شما هم محترم هست. هر چند که جواب سوالات خیلی از دوستان رو هم بصورت عمومی دادم و قصد شخصی سازی رو نداشتم و ندارم. ممنونم ولی انتقاد شما رو وارد نمی بینم.
۲/ بنده همین کار رو ۲ سال پیش کردم، منتها بصورت صوتی. دلیلش هم این هست که به نظر من، محتوای گفتار و مغز صحبت ها مهم هست، حالا اینکه نوشته شده باشه، صوتی باشه، تصویری باشه، به خط بریل برای نابینایان باشه یا هر طور دیگه ای باشه، مهم این هست که مطلب منتقل بشه. به نظر من شنیدن راحت تر از خوندن متن بوده و به همین خاطر هم بصورت صوتی مطالبم رو بیان کردم. اگر گوش کردن صحبت ها برای کسی سخت باشه، طبیعتا خوندن همه اون صحبت ها هم براش سخت خواهد بود! هر چند که البته یکی از دوستان مانشتی زحمت کشیدن و صحبت های بنده رو مکتوب کردن و در اینجا قرار دادن تا افرادی که مثل شما علاقه به خوندن دارن هم بتونن استفاده کنن. این انتقاد شما رو هم وارد نمی بینم.
۳/ اینجا دو تا انتقاد کردین! :
۳/۱: نخیر تبلیغ نیست، معرفی خودم هست... تبلیغ میشه برخی کارهایی که قبلا در این سایت انجام شده و جنجال های زیادی به پا کرده. تبلیغ میشه اسم آوردن از موسسات و محل هایی که کسی در اونجا کار میکنه! پس این انتقاد هم وارد نیست!
۳/۲: بنده قبل از کنکور کارشناسی دانش آموزی ممتاز و المپیادی بودم (المپیاد انفورماتیک یا همون کامپیوتر که جزو هزار نفر اول کشور شده بودم). ولی مشکلی برای من پیش اومد که باعث شد نتونم درسم رو به خوبی ادامه بدم و طبعا این مشکل و ضربه ای که به من وارد کرده بود، باعث شد کنکورم رو هم تقریبا بیخیال شم (۴۵ دقیقه آخر کنکور سراسری رو ول کردم) و همین طور با اینکه با همون رتبه بد، میتونستم در دانشگاه های درجه ۱ پذیرفته بشم، مجبور شدم در شهر خودم و پیش خونواده بمونم. قبل از این رتبه و بعد از این رتبه در دانشگاه و همچنین در کنکور ارشد و همچنین در خود مقطع ارشد، ممتاز و نخبه بودنم رو ثابت کردم. و اگر توان و دانش مشاوره برای بچه های دبیرستانی رو نداشتم، ۷ سال رو در ۲ موسسه بسیار معظم نمیتونستم دوام بیارم. و ضمنا بنده الان به عنوان کسی که در مقطع ارشد میخواد کمکی به دوستاش بکنه در خدمت شما هستم و مسائل دبیرستانی و انتقاد های اون وارد نیست.
۴/ بیان جواب بدن! مگه من گفتم جواب ندن!!! این که دیگه انتقاد نبود!
. من هم هر موقع جواب یک سوال تکراری رو داشته باشم، آدرسش رو میدم و خودم رو خسته نمی کنم که دوباره جواب بدم. ولی برخی سوالات مشابه پاسخ های متفاوتی دارند که تشخیص این موضوع به عهده من نوعی هست.
۵/ کسی که رتبه برتر هست، لزوما مشاور نیست. بنده دوره های متعددی رو گذروندم و امروز میتونم ادعا کنم که ذره ای از دانش مشاوره و برنامه ریزی رو میدونم. ثانیا، همون افرادی که صاحب سبک هستن و انتقادی سازنده دارن، چه بصورت صوتی و چه بصورت متنی باید وقتی رو صرف کنن تا بتونن ایرادات کار رو ببینن. چه خصوصی چه عمومی چه نیمه خصوصی (!) هم میتونن ایرادات من رو گوشزد کنن. من استقبال میکنم و اگر کسی حوصله این کار و وقتش رو نداره، فکر نمیکنم ایراد از طرف من باشه! این انتقاد رو هم رد می کنم.
۶/ این انتقاد تا حدی وارد هست و ممنونم که مطرحش کردید. خب اولا من در دانشگاه همین درسهایی که تو کنکور کامپیوتر بچه های شبکه و امنیت باید بدن رو گذروندم. همچنین مصاحبه های دوستان موفق و ناموفق رو همیشه میخونم و از این صحبت ها نت برداری میکنم. با توجه به جمیع این اطلاعات، میتونم در مورد منابع مناسب، بچه ها رو تو اون چند تا درسی که تو کنکور خودم نبوده، راهنمایی کنم. و این مساله در مورد کنکور های علوم کامپیوتر و سایر گرایش های مهندسی کامپیوتر هم صادق هست. از طرفی برنامه ریزی یک سری اصولی داره که همه بچه ها حتی تو رشته های مختلف و غیر فنی باید از این اصول استفاده کنن تا نتیجه بهتر بگیرن و صحبت من هم بیشتر روی همین اصول هست. به هر حال ممنونم که این مساله رو ذکر کردید.
-----------------------
بقیه انتقاد ها رو کلی جواب میدم و نقل قول نمی کنم تا طولانی نشه.
دوستی که گفتن چرا اینطوری حرف میزنی و رتبه های برتر هم اینطور حرف نمیزنن! مشاوره ربطی به رتبه ۱ یا ۲ نداره! من یک سری اصولی که دانشش و تجربه عملی و علمی اش رو دارم، ارائه می کنم و صراحت لهجه و آهنگ گفتار من ربطی به محتوا و مغز مطلب نداره، مجددا ایراد به شخص من هست و به محتوای گفته ها نیست.
ضمنا نگفتم اونی که روزی ۱۱ ساعت خونده و رفته شریف، خرخون هست!!! لطفا با حفظ اصالت و صحت گفته، صحبتی رو نقل کنین تا اینطوری تحریف نشه. گفتم اونی که با ۱۵ ساعت خوندن رفته دانشگاه X در صورتی که با برنامه ریزی درست میتونست با روزی ۶-۷ ساعت همون نتیجه رو بگیره، پس در حالت اول به زور زیاد خونی و حجیم خونی نتیجه گرفته و میتونسته با همون تلاش ولی با برنامه ریزی صحیح نتیجه خیلی بهتری رو بگیره. هر سال دانش آموزان و دانشجو های زیادی رو داریم که برای بار دوم که کنکور میدن و اصول خاصی رو در دفعه دوم رعایت می کنن، جهش بسیار بزرگی در نتیجه شون صورت میگیره.
یه خانومی هم گفته بودم که من برای دوست دختر پیدا کردن اومدم مشاوره میدم!!! والا دیگه نمیدونم چه response ای باید نشون بدم!!!! به هر حال سخت در اشتباه هستن!
امیدوارم تونسته باشم با رعایت ادب و با جواب های قانع کننده ای پاسخگو بوده باشم.
نهایتا این رو هم بگم که اینها گفته های من نیستن! من سازنده این گفته ها نیستم و از خودم در نیاوردم!!! اینها یک سری اصول هستن که من بازگو کردم، حالا با کلمات و آهنگ بیان خودم. اگر شنونده ای نسبت به من دیدگاه منفی داره، معنی اش غلط بودن این اصول و گفته ها نیست و چقدر بهتر خواهد بود که سعی کنه از مطالب قابل استفاده ای که در این صحبت ها وجود داره استفاده کنه نه اینکه به نقل کننده یا آورنده پیام ایراد بگیره.
موفق باشید.
------------------
پ.ن: فراموش کردم بگم که اگر از این به بعد تصمیم گرفتم که مطلبی رو ارائه کنم، حتما بصورت مکتوب ارائه خواهم کرد تا این تیپ انتقاداتی که مربوط به مکتوب بودن یا نبودن هست دیگه مطرح نشه و بیخودی جنجال و ناراحتی ایجاد نشه.
از کاربرای فهیم سایت هم تشکر میکنم، چه اونهایی که حمایتی کردن از کار بی غرض بنده، چه اونهایی که انتقاداتی کردن و من رو متوجه ویژگی های منفی شخصی خودم و کارم کردن، چه کسانی که با لحن های نامناسب تری سعی کردن حرف شون رو بیان کنن. حالا چه مدیر، چه کاربر عادی. تشکر می کنم از همه