(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ)samane43 نوشته شده توسط: یوسفی که کلاس داده الگوریتم مهستانش خیلی صدا کرده. رتبه های یک و دو چهار ارهمین کلاس بودند. عجیبه میگید بی حوصله. ایشون اخر حوصله است.
برای منابع حتما مصاحبه رتبه های برتر رو دنبال کنید
نمیدونم کلاس ایشون چه "صدایی" کرده
ولی دوست من دیگه همه میدونن که کلاس کنکور سهم بسیار کمی در قبولی داره. مخصوصا رتبه های تک رقمی.
کلا فلسفه این کلاسای کنکور اینه که اگه ۱۰۰۰ نفر توش ثبت نام کنن ۱ نفر تک رقمی میشه و این موسسات میان اون رو در بوق و کرنا میکنن که آی ما فلانیم و بهمان. مابقی سیاهی لشکرن که فکر میکنن الان بیان فلان موسسه میشن رتبه ۱!
در ضمن من یادمه موقعی که در آزمون های آزمایشی پارسه ثبت نام میکردم یه برگه ای رو باید امضا میکردم و باید تعهد میدادم که اگر رتبه من خوب شد پارسه میتونه اسم من رو در سایتش بزنه و من حق هیچگونه اعتراضی ندارم.
حالا شما فرض کن من حتی اگه اصلا کلاسم نیومدم و فقط آزمایشی ها رو شرکت میکردم و رتبه ام خوب میشد، با اینکه همه اش تلاش خودم بود ولی پارسه میتونست اسم من رو به عنوان رتبه های تاپ خودش بزنه.
این برای موسسات دیگه هم صادقه. اصلا شما از کجا میدونی این رتبه ها از کلاس ایشون بودن؟؟
یه مسئله دیگه اینکه آقای یوسفی به زور تونست فقط "طراحی الگوریتم" رو اونم با کلی کلاس فوق العاده (که خودش با منت میگفت اینا صلواتیه و بابتش پولی نمیگیره) تموم کنه. حالا به نظر شما درس "ساختمان داده و الگوریتم" که در واقع ۲ درس هست رو چجوری تو این مدت میتونه تدریس کنه بدون اینکه کیفیت پایین بیاد.
حتی خود آقای حقیقت که مدیر گروه کامپیوتر و آیتی پارسه هست هم سر کلاس بدون اسم بردن از ایشون مسخره میکرد و میگفت من نمیدونم فلان موسسه چجوری داره این ۲ درس رو با هم تدریس میکنه
(حتما با شوخ طبعی آقای حقیقت آشنا هستن دوستان. بعضا زیر و روی مقسمی رو هم یکی میکرد
)