(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ)iviaziyar نوشته شده توسط: سلام.به همگی منم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ناپیوسته نرم افزار ام به جز این ترم ام ترم آینده کلا۳تا درس دارم(ریاضی مهندسی،کامپایلر،چندرسانه ای) دارم و میخوام بعد از پایان امتحانات همین ترم انشالله اگه مشکلی پیش نیاد برای ارشد تجارت استارت خوندن رو بزنم!و اول میخوام به محض رسیدن بسته های پارسه برای فروش با استفاده از دوست ارتشی ام از طرح حکمتش استفاده کنم بخرم و بعدش اگر احساس کردم کتابی کامل نیستش مجدد بخرم!و برای ثبت نام آزمون های آزمایشی پارسه هم صبر میکنم تا همایش برای مشهد بگذارند(که تخفیف میدن) بعدش ثبت نام میکنم!ولی در حال حاضر تا پایان امتحانات هیچی کاری به جز خوندن درس های همین ترم ام رو ندارم چون احساس میکنم فوق العاده واحد های سنگینی دار (پردازش تصویر،شبیه سازی،گرافیک،و....)و امتحانات همگی فشرده اند!به نظر شما فکر خوبی در پیش دارم
سلام.
عاقا پک هیچ موسسه ای رو نخرید!
واسه شروع و تصمیم گیری مصاحبه های رتبه برتر ها رو بخونید که توی سایت هست. کامل هست و تمام ابهامات رو برطرف کنه.
واسه اظهار نظر کلاََ فک می کنم که بهتره دوستانی که نتیجه گرفتن و رتبه ی خوب آوردند نظر بدند، اما راجع به واحد و اینا، آره منم همین راه رو پیش گرفتم و فعلاََ تا آخر امتحانا بیخیال درسای کنکور شدم (به جز دو تاش که این ترم دارم) و اولویت رو دادم به واحدام تا آخر خرداد، اینطوری خیال آدم راحت تره.
ضمن این که مهندس جهانی مشاوره های خیلی خوبی رو توی سایت قرار دادند که با توجه به شرایطمون می تونیم ازشون استفاده کنیم.
لینک پروفایلشون:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.