(۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: کاری بس اشتباهه اگر هر کی گفت اینکار و بکن نکن چون تو اسلام زن باید پایین تر از مرد باشه هیچ زندگی موفق نیست هرکس گفت هست برو آدرس بگیر تحقیق کن با حرف قبول نکن
اینکه میگید تو اسلام زن باید پایین تر از مرد باشه درست نیست ! ما حدیثی داریم اگه اشتباه نکنم از امیرالمومنین امام علی (ع) که فرمودند مرد باید در ۴ چیز از زن بالاتر باشد؛ سن, قد , علم , ثروت
و اینطور نیس که شما میفرمایید زن باید پایین تر از مرد باشه!
همیشه استثنا هست , و ما نمیونیم اینجور موارد رو جامعیت بدیم به همه! نمونه بارزش حضرت خدیجه (س) که هم در ثروت و هم در سن از پیامبر بالاتر بودند ....
البته من تاکید میکنم که گفتم استثنا هست, ولی خب به این موضوع هم دقت کنید که به استثنا نباید تکیه کرد اگر دللیل دیگری داشتید که نظرتونو محکم میکرد باید به اونا توجه بشه نه اسثنائات.
بیشتر خواستم به این نکته تاکید کنم که اشتباه برداشت نشه از حرف دوستمون و فک کنیم که اسلام گفته الزاماً اینطور باشه, توصیه ای هست که خوبه با در نظرگرفتن شرایط بهش عمل بشه.
ولی نظر شخصیم : اگه پسر ارشد باشه و دختر دکتر که اصلاًمشکلی نیست ولی در صورتی که مدرک پسر کارشناسی باشه به تفکر و نگرش طرفین بستگی داره.