چند وقتی چشمم بخاطر فعالیت زیاد و پای کامپیوتر بودن اذیت میکرد، این دستورات رو از کسی که تو حوزه طب سنتی کار میکنه گرفتم، برام مفید بود
۱/ دوقاشق غذاخوری گیاه گل گندم+ دو لیوان آب جوش در یک قوری چینی به مدت ۴۰ دقیقه دم کرده و بلافاصله صاف کرده و به ۴ قسمت تقسیم کنید و در یخچال نگهداری شود. یک قسمت در روز اول ۳ الی ۵ بار هر بار دو قطره داخل چشم ریخته و سه قسمت دیگر هر روز میل شود و روز چهارم دوباره تهیه گردد.
۲/ عرق رازیانه روزی یک الی دو بار، هر بار دو قطره داخل هر چشم
۳/ شبها موقع خواب دو قطره روغن زیتون خوب(طبیعی) داخل هر چشم ریخته و دور چشم با روغن زیتون مالش داده شود( صبح با چای شسته شود)
۴/ ظهرها دو قطره آب لیمو ترش تازه داخل هر چشم در صورت لزوم با آب جوشیده سرد شده رقیق شود.
۵/ صبح و عصر دو قطره گلاب داخل هر چشم
۶/ روزانه دو لیوان آب هویج + ا قاشق روغن زیتون خوب میل شود(صبح و شب)
این دستور رو گفتن عمومی هست و همه میتونن استفاده کنن و گفتن که بعد از ۴۰ روز ۲ هفته صبر کنن و اگر خواستن مجدد استفاده کنن.
من خودم چندروزی استفاده کردم از مورد ۱ به صورت نصفه نیمه فقط یکبار امتحان کردم، مورد۲ هم یکی دوبار، مورد۳ رو هم فقط دور چشمم موقع خواب روغن زیتون یکم میزنم، مورد ۵ رو هم استفاده کردم که واقعا خوب بود. مورد ۴ رو من استفاده نکردم ولی میگن خیلی خوبه خودش هم گفت ولی چون من چشمم اذیت میکرد گفت استفاده نکنم.
*** یه نکته کنکوری
حتما حتما قطره چکان رو قبل استفاده با آب جوس کتری بشورید و یکم هم آبجوش بکشید داخلش و خالی کنید تا داخلش هم تمیز شه، قطره چکان هم اگر نداشتید، میتونید از داروخانه بخرید***
اگر یه وقت چشمتون خسته بود میتونید از دم دسترین گزینه که گلاب هست استفاده کنید. موارد گفته شده رو هم میتونید قبل از استفاده تو اینترنت سرچ کنید. چیزایی که من خوندم خوب بود
یاحق