(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)bita.k نوشته شده توسط: (27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: یکی از دوستان توی یکی از همین پستهای مانشت میگفت برای مجازی بعضی دانشگاهها بصورت تصادفی به بعضی داشنجوها پایان نامه میدادن و بعضی هم آموزش محور میکردن.شما هم بررسی کنید ببینید اگر مجازی شهیدبهشتی اینطوره ارزشی نداره.من هم فکر میکنم دانشگاه آزاد ارزشش بیشتر از مجازی هست.البته نمیدونم توی مجازی شهیدبهشتی موقع دادن مدرک مینویسه که مجازی بودید یا نه!.اگر ننویسه که خوبه! کی میفهمه !
تقریبا همین طوری که شما میگید هست. یعنی به ده درصد بچه های زرنگ کلاس پایان نامه میدن
اگر نمی نوشت که صد در صد می رفتم. اما مینویسه مجازی هستیم.
من تقریبا مطمئن بودم که می خوام آزاد برم اما دکتر خلیلی فر یکدفعه معادلاتم رو به هم ریخت، تاکید کرد که مجازی برم ، یعنی طوری شد که چهارشنبه واسه ثبت نام آزاد هم نرفتم
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)lafille نوشته شده توسط: به نظر من آزاد رو انتخاب کنید.
یکی از دوستام الان مجازی دانشگاه شیراز میخونه(البته در مقطع کارشناسی) خیلی راضی هست. ولی من قبلا از چند تا استاد دانشگاه پرسیدم همگی میگفتن واسه ارشد مجازی نرید.
به خاطر دکترا گفتن؟ آخه نظرات متفاوته یکی میگفت اگر آزاد بری دیگه هیچ شانسی برای دکترا سراسری نداری و اینکه آزاد مدرکش تا یکی دوسال دیگه اصلا ارزش نداره . موندم تو حرفش
کلا میگفتن.مثلا پیام نور رو خیلی بیشتر از مجازی قبول داشتن.من واسه کنکور سراسری راهنمایی ازشون خواستم، میگفتن پیام نور رو بالاتر از مجازی بزن.
تویه قسمت های مختلف انجمن که پست ها رو میخونم میبینم که ۹۵% از کاربرها میگن اگه ارشد دانشگاه آزاد بخونی شانس قبول شدن در دکترا رو از دست میدی.نمیدونم این موضوع درست هست یا که نه.
ولی خوب من خیلی ها رو هم میشناسم که هردوی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه های روزانه خیلی خوب بودن ولی دکترا قبول نشدن.
درمورد مدرک آزاد همیشه همین حرف بوده که ارزشی نداره.به نظر من اگه آدم واقعا تلاش کنه و لیاقتش رو داشته باشه حتما به حقش میرسه.