(۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: بستگی داره که با کی طرف باشید!
دقیقا بستگی داره با کی طرف باشید. من حتی گاهی شده وارد یک مغازه شدم ولی طرف با اکراه با من حرف زده و من سریع از مغازه درامدم. من که مثل بقیه مشتری ها هستم و خواستم که پول بدم و چیزی بخرم. من نمی گم به من احترام بیشتری بگذاره ولی میگم به من هم به چشم بقیه مشتری ها نگاه کنه. هر کسی با هر حجابی. منم اطرافیانم همه جور ادم دارم با عقاید و ظاهرهای مختلف واقعا کاری به کارشون ندارم. گاهی چیزی میگم ولی حتی از اون کسی که میگه خدا رو قبول ندارم هم گاهی چیزهایی یاد گرفتم.
و دقیقا این مهم هست که این چیزها برای تو ارزش هست هرچند بقیه طور دیگه نگاه کنن یا چیزی بگن.
من از وقتی که چادر سر می کنم، خیلی حالم بهتره. خیلی راحت تر هستم. قبلا ها یکم سخت تر بود. همون اوایل چادر همه اش از سرم می افتاد یا زیر پام می موند ((: حتی می ترسیدم خانواده ام مخالفت کنند که نمی دونم چی شد هیچی نگفتن. خانواده ی غیر مذهبی ندارم ولی یکم حساسیت هایی وجود داشت از نظر بعضی از اعضای خانواده.
واقعا از این انتخابم خیلی خوشحالم (: مخصوصا که زمان می گذره.
یاد استادم افتادم میگفت تو باید دکتری بخونی. می گفتم برای چی. میگفت چون چادری هستی. میخوام ادم هایی مثل تو هم دکتری بخونند
چی بگم دیگه اینم طرز فکر ایشون بود.