(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (27 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: آخه یکی از دوستام میگفت من اگر همسر آیندم قبل از این که بیاد خواستگاری من بادوست دختر نداشته باشه قبولش نمیکنم البته دلایل خودشو داشت که به جاش میگم
لطف کنید بگید دلیلشو !
من قبل از افاق جواب میدم . افاق هم جواب خودشو بده
اکثر پسرایی که قبل از ازدواج به نوعی با دختر رابطه دوستی داشتن خیلی راحت تر میتونن با خانم خودشون ارتباط برقرار کنن (الزامآ نه)
و اینکه پسری که اول جوونیش جوونی نکنه بعد ازدواج شااااااااااید به خودش بیاد ای داد بی داد ما چه جور جوونی بودیم (اینو خودم از نزدیک لمسش کردم که استاد ۴۵ ساله که غرور و پاکی طینتش زبون زد بود تو دانشگاه با دانشجوی ۲۲ سالش که خانم هم متاهل بود!!!!!!! و همینطور بین دو همکار فرهنگی که هر دو صاحب فرزند یا اقا حتی نوه هم داشت و اقا غیر از همسر هیچ رابطه ای نداشته ولی خانم ...................................)
پسری که قبلا با دختری ارتباط نداشته راحت گول خانومها رو میخوره (دخترا میفهمن من چی میگم
)
و...............
البته من اینجور سفت و سخت نمیگم حتما باید دوست دختر داشته باشه یا نباید داشته باشه
من یه مدت میگفتم نباید داشته باشه یعنی چی قبل از من با یه دختر دیگه باشه ولی الان میفهمم اون موقع چقدر بچه بودم . حتی یه خاستگار خوبمو به خاطر اینکه میدونستم قبلا خاستگاری دونفر دیگه رفته بود سر لجبازی رد کردم
الان به این نتیجه رسیدم پسر باید قبل از من چن جا خاستگاری هم رفته باشه ترجیحآ من خودم به شخصه نمیخوام اولین انتخاب یک پسر باشم اونم به دلایلی .............................
نمیدونم ما ها چرا اینقدر مطلق میگیم این خوبه این بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مدت میگفتم ادم کاسب دوست ندارم ( یکی از بچه های تاپیک هم بهش اشاره کرده بود) ادم فروشنده دوست ندارم چون خوشم نمیاد شوهرم یه قرون دو قرون کنه . چک و چونه بزنه . واسه فروش جنس با مشتری برخورد داشته باشه و.....
ولی الان خودم کارشناس فروشم یه شرکت معتبرم .
همچینم میفروشم خودم کیف میکنم
. کار ما فروش در نهایت حفظ کلاس و شخصیته . الان همه به نوعی کاسبن!!!!!!!!!!! غیر کارمندا که اونا هم سر پست و مقام همیشه درگیرن.یه طراح سایت باید بتونه مث یه کاسب یا بازاریاب حرفه ای باشه که بفروشه .غیر اینه؟
یه مدت فکر میکردم پسر باید از من حداقل ۴ سالی بزگتر باشه ولی رییس شرکتمون(متآهله فکر بد نکنید
) به عنوان مثال متولد ۶۸ هست دوسال از من بزگتر و اقایی با شعور و فهمیده و زبر ور زرنگ! همین قدر از زرنگیش بگم که با دست خالی تو ۱۹ سالگی سهامدار شرکت میشه و سر یه سال بعد شرکت مال خودش میشه اونم با سفته و چک مدت دار و سودهای میلیونی
یکی میگه میخام خانه دار باشه . بنده فکر میکردم چه معنی داره من تو یه خانواده اصیل با ۲۰ سال سن برم سر کار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ننگ میدونستم
چون فکر میکردم کار یعنی زیر سوال رفتن شخصیتم و همه به چشم نیازمند بهم نگاه میکنن
بعد که اتفاقی رفتم سرکار (البته شانسم جایه خوبی شروع به کار کردم و همیشه تو محیط خوب بودم . تو دانشگاه کار کردم و .....)خیلی چیزا رو یاد گرفتم خیلی چیزااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وخیلی چیزا هم هست که باید یاد بگیرم...........
و الان نه تنها عیب نمیدونم بلکه یه مزیت هم برام محسوب میشه (کاری به حقوقش ندارم)
چرا ما انتظار پرورش و رشد فرزند رو اونم تو جامعه اینطوری از یه خانم تحصیلکرده ولی خانه دار داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو به اقایون بگم هااااااا خانه داری یه زن تحصیلکرده
هرچند که خودش هم راضی باشه بعد عواقبی داره
یه مدت فکر میکردم پسره دیپلمه به درد من نمیخوره و حتی یک ثانیه هم بهش فکر نمیکردم یا حتی فوق دیپلم هم همینطور
ولی یه همکار دارم که دانشجوی ترم اخر کاردانی هست به اندازه یه فوق لیسانس نرم افزار و شبکه کار میکنه و پروژه های بزرگ دستش داره و فقط میخاد درس بخونه که نگن این ادم دیپلمه است همه نمره هاشم یکی در میون -۱۰ است و میدونم از ۱۷ سالگیش کار میکرده و شاید دیر به ذهنش اومده که هر چقدر هم کارش خوب باشه بازم مدرک لازمه و متاسفانه بین تحصیلش وقفه افتاده
و همکار فوق لیسانسی هم داشتم که تو ۲۴ یا ۲۵ سالگیش فوق گرفت و شرکت تاسیس کرد و درامد خوبی هم داشت و برای حفظ کلاس تدریس میکرد در نگاه و برخورد های اول بسیار شخص مقبول و فهمیده و سخنور ولی با شناخت بیشتر که (این شناخت تو محیط کار ما خیلی خوب به دست میاد) متوجه شدم .........
و از اقوام بنده تا چهارم ابتدایی درس خوانده ولی انگلیسی از من خیلی بهتر(واقعا بهتر بدون اغراق ،خود خوان یاد گرفته) کتابخانه ای که همه جور کتابی توش پیدا میشه( روانشناسی و همسر داری و... اطلاعات تاریخی قومیت شناسی ادبیات ملل مختلف کتب با ارزش هنر و ادبیات و...............) هر چند پیدا کردن اینطور ادمها خیلی سخته و شاید من یا امثال من ملاک خودمون رو برای راحتی کار میزاریم رو تحصیلات ( چون لیسانس است مشکل نداره میتونن بیان خونمون و صحبت بکنیم و چون دیپلم است بی تآمل جواب = نه)
البته بنده هم برام خیلی تحصیلات مهمه ولی سعی میکنم ملاک و اولویت برام نباشه