(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اولا ک همه دخترا اینقدرا اشپزی بلدن ک شما اقایون گرسنه نمی مونید!اینقدرا هم از کارای خونه هم برمیان ک شما بلاتکلیف نشین!پس این بحث خیلی بی مورده!
ظاهر برای هردوطرف اهمیت داره.منم بعنوان دختر اگ ظاهر اقا پسر پسندم نباشه اصلا بجلسه بعدی نمیکشه!چون ظاهر ی فاکتور مهمه البته منظورم خوشگلی نیس ی ظاهر ک بدل ادم بشینه و تو بعدها بخاطر این طاهر طرفو در اینده زیرسوال نبری!
چطوره که خانواده دختر مطمئن میشن که پسر جنم کار داره (حتما یه سری از پسرا جنم کار ندارن دیگه) ولی خانواده پسر از خانه داری و آشپزی دختر نپرسن؟! انقدر مطمئنید که همه دخترا اهل کار خونه و آشپزی هستن؟ یعنی ندید دختری که حال اینا رو نداشته باشه؟!
الان ک شما اینو میگید من خودمو و دخترایی ک از اشنا و دوست و فامیل میشناسم از نظر رد میکنم میبینم همشون اینقدرا از کدبانویی حالیشونه!
مگ اینکه مادری خودش اهل اشمزیو خانه داری نباشه ک دخترشم یاد نگرفته باشه.اینم تو جامعه زنان ایرانی خیلی کم پیش میاد.
----''''''-----------
ببخشید طولانی شد ولی لازم دیدم ک اینا رو بگمممم
ی نکته دیگ هس خیلی دلم میخاست اینجا مطرحش کنم.
تازگیا دیدم خاستگارا ک زنگ میزنن یا واسطه زنگ میزنه حاضر نیستن فامیلشونو بگن و اول میخان دخترو ببینن.من نمیدونم واقعا چی فک میکنن و از چی میترسن؟
طرف میره امار دختره رو درمیاره بعد زنگ میزنه شرایطو میگ اونوقت میخا سریع هم بیاد توو خونه و دخارو ببینه و هرچیم میگن فامیلیتون جیه حاضر نیستن بگن.خانواده دختر حق ندارن بدونن طرف کیه ی تحقیق اولیه انجام بدن بعد طرفو توو خونه راه بدن!!!
اخه نشناخته ک نمیشه غریبه رو راه داد خونه!
حالا استدلالشون ک بتازگی فهمیدم اینه که:
اسم پسرمون می افته سرزبونا!!!!میگن فلانی رفت خاستگاری دختر بهش ندادن!!!
اسم دختر بیفته سر زبونا بد نیس ولی اسم پسر بیفته بده!!بعدشم مگه میخان چیکار کنن،کار خلف ک نیس!!
اقاپسرا شما ک تحصیلکرده هستید اینجور طرز فکر و خاستگاری رفتنا صحیح نیست.
باز ی نکته دیگ هم:
برا خورم پیش اومده مادروخواهر میان در خونه مبگن بدخترتون بگیر بیاد دم در ما همینجا ببینیمش!!!!!
این دیگ نهایت بی احترامیه!!!!یعنی چی بلند میشن بیخبر میان در خونه ودخترو دم در ببینن!!اقا پسرا این چیزا رو خودتون میدونین ک مادرو خواهراتون این مدلی برا شما خاستگاری میکنن؟؟؟؟!!!زشته بخدا نکنین اینکارها رو!ن در شان پسره ن در شان دختر!
بازم میگم شماها ک تحصیلکرده هستید دراین باره بشنید با مادرتون ،خواهرتون صحیت کنید.