چه بحص داغ شد
یه بار برا منم همین موضوعا پیش اومد
در حیاط در زدن بابا wc بود
ایفون خراب بود مامان رفت دم در خانومه هم بعد اجوال پرسی برگشت گفت دخترتونو به ما نمیدید . همون لحظه بابا اومد بیرون (منم از پنجره نگاه میکردم
) برگشت جواب داد : دختر ما مگه کله قنده که میدیم یا نمیدیم مث ادم قبلش زنگ بزنید اگه اجازه دادیم بیاید منزل حرف بزنید !!
بفرما بیرون
یه بار دیگم دو نفر خانوم سر زده اودن تو خونه مون. من و مامان اشپرخونه بودیم . یکی شون خم میشه زیر مبلا رو نگاه کنه واسه اینکه ببینن تمیزه یا نه یکیشونم با پاش لای فرشو برمیگردونه ببینیه اشغالا رو وقت جارو احیانا زیر فرش نمیدیم
در همون حال من میام
خیلی صحنه با حالی بود . خندم گرفت اعصبانی شدم حرصم در اومد لبخند مصنوعی زدم و گفتم راحت باشید .
واقعا نمیدونه ادم چی بگه .شما به چادر رو سر من نگاه کردید و به درس من و خانواده من بعد اومدید ؟ یا اومدید ببینید من جارو کردن بلدم یا نه
یه بارم مهمون اومد برامون پسره با کل خانوادش اونم بی خبر (شاید ۱۳ نفر بودن!!!!!!!!!! البته پسره مو قبلا دیده بود و منو میشناخت ) وقتی اومدم نشستم همه مبلا پر شده بود که هیچ دور تا دور خونمون هم نشسته بودن (اخه اونشب خالم اینا هم خونم بودن) منم یه جایی نشستم . جاری بزرگه برگشت گفت دختر جون اومدیم تو رو ببینیم پامیشی اون ور بشینی
خالمم برگشت گفت راحت باش عزیزم بشین . اونی که باید بپسنده پسندیده.
ما بی ادب نیستیم به خدا. ولی اخه این رفتاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بارم دوتا خانوم اومدن سوالاتی که پرسیدن دقیقا اینا بود و هیچ وقت یادم نمیره : خونه مال خودتونه؟ زیربناش چند متره !!!!!!!!!!!!!!!! چن وقته تو این محله میشینید ؟؟؟؟؟ همین دوتا اتاق خوابه ؟؟؟؟؟؟؟
ماشالله دختر خانوم چند وقته موبایل داری؟؟؟؟؟؟؟ شمارش چنده عزیزم؟؟؟؟؟؟؟
خدا ادم کوته فکر رو نصیب هیشکی نکنه
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اولا ک همه دخترا اینقدرا اشپزی بلدن ک شما اقایون گرسنه نمی مونید!اینقدرا هم از کارای خونه هم برمیان ک شما بلاتکلیف نشین!پس این بحث خیلی بی مورده!
ظاهر برای هردوطرف اهمیت داره.منم بعنوان دختر اگ ظاهر اقا پسر پسندم نباشه اصلا بجلسه بعدی نمیکشه!چون ظاهر ی فاکتور مهمه البته منظورم خوشگلی نیس ی ظاهر ک بدل ادم بشینه و تو بعدها بخاطر این طاهر طرفو در اینده زیرسوال نبری!
چطوره که خانواده دختر مطمئن میشن که پسر جنم کار داره (حتما یه سری از پسرا جنم کار ندارن دیگه) ولی خانواده پسر از خانه داری و آشپزی دختر نپرسن؟! انقدر مطمئنید که همه دخترا اهل کار خونه و آشپزی هستن؟ یعنی ندید دختری که حال اینا رو نداشته باشه؟!
جنم کاری تو خون یه پسر باید باشه . پسر اگه جنم هم نداشته باشه ۷۰ سالشم بشه اخر هیچی نداره و اصلا قابل قیاس با بحث اشپزی نیست
جنم کاری رو هم که مستقیم از پسر نمیپرسن که اقا داماد محترم ایا شما جنم کاری دارید یا ندارید یا اگر دارید به چه میزان دارید؟؟؟
خانواده دختر باید زرنگ باشن
خیلی از دخترا اونم دختری ایرانی اشپزی رو یاد میگیرن . شما به راحتی میتونی اینو بفهمی اگه زرنگ باشی (مثلا دختر ک تک دختره و خواهربزگتر نداره یا اگه داره فاصله سنیش زیاده معمولا اشپزی رو کم و بیش بلده ، دختری که مامانش شاغله اشپزی بلده ، دختری که دانشجوی شهر دیگه بوده و خونه و خابگاه داشته حداقلهای اشپزی رو در بدترین حالت بلده و................ زرنگ باش
تو جلسه خاستکگاری هم شیوه های خیلی بهتری میشه فهمید خانم میونش با کار خونه چطوره مثلا سوالایی که پسر میپرسه از دختر خانوم : خانوم شما چه میزان از وقتتون رو دوس دارید تو خونه باشید ؟
اگه تو خونه باشید خودتون رو با چی سرگرم میکنی و وقت رو با چی میگزرونید ؟ و سوالات اینچنینی که اگه زرنگ باشی میتونی اصل مطلب رو بگیری