خشگلی یا زشتی
ایا واقعا مسآله این است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خشگلی یا زشتی کاملا یه چیزه نسبیه
نمیدونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه؟
بار اول دوم که یک نفر و میبینید عیوب چهره شو میبینید مثلا چهرش لاغره . این ابروش یه ذره کجه . بینیش گوشتیه و...........
ولی طی برخوردهای بعدی چه محیط کار باشه چه کلاس و یا اعضای خانودتون دیگه این عیوب براتون مهم نیس ، نه که مهم نباشه ها ولی چیزای دیگه تو روابط پر رنگتر میشه و رفته رفته زیبایی های چهره شو هم میبینی. میتونم از شما بخام عیب چهره ماماناتون رو بگید؟؟؟؟
اصلا میتونید چهره مامانتون رو با جزییاتش تصور کنید الان؟
من یه دختر با چهره متوسط مثل خیلی از دخترای دیگه
یه خاستگار داشتم همکلاسم بود(امیدوارم عضو این سایت نباشه
) چهرش متوسط رو به پایین بود . زشت نبود .چشاش قشنگ بود بینیش قشنگ بود . ولی فرم چهرش لاغر بود ولی از نظر اخلاق و رفتار همه همه همه قبولش داشتن.و بعضی از همکلاسی ها و حتی اساتید به نوعی واسطه گری میکردن خودمم همیشه قبولش داشتم شاید اولین پسری بود که به طور جدی در مورد ازدواج بهش فکر کردم ولی شاید بارها چهرش برام یه سد بود.شاید دومین دلیل نه گفتنم بهش همین بود
با اینکه من هیچ وقت فکر نمیکردم ظاهر برام مهم باشه و همیشه عاقلانه تصمیم میگرفتم ولی وقتی تو موقعیتش قرار گرفتم دیدم نه ، چهره هم مهمه
و جالبه بعد دو سه ماه از اون ماجرا یکی دیگه از همکلاسی ها پیشنهاد داد و اون پسر میتونم به جرآت بگم خوشتیب ترین پسر دانشگاه بود همیشه دور و برش پر بود از بعضی از دخترا . سرکلاس به هر بهانه ای بعضی از دخترا میرفتن طرفش چه متآهل چه دختر مجرد . بین خودمون بمونه دوتا از اون دخترا خیلی خیلی از من خشگل تر بودن و اینو متوجه شده بودم که به هر دو تاشون پیشنهاد ازدواج داده بود و اونا هم به دلایلی که جواب منفی دادن و بعدشم دخترای همکلاسم ازدواج کردن . وقتی بعد چند ماه به من پیشنهاد داد اولین چیزی که برام بازم مهم شد چهرش بود !!!!!چشای مشکیش و چال رو لپاش دل خیلی از دخترا رو تو نگاه اول سست میکرد و ته دلم حرصم گرفته بود که اول به فلانی و فلانی پیشنهاد داده حالا که اونا ازدواج کردن اومده طرف من .در صورتی که ملاک ازدواجش به ظاهر خیلی منطقی میومدو از رفتاراش خیلی قبل تر از اینکه پیشنهاد بده متوجه شده بودم دوسم داره ولی بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم که نهههههه پسر نباید ظاهرش از خودم بهتر باشه .
کی میگه ظاهر مهم نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی از دختر خشگل بدش میاد . کی از پسر چهارشونه قد ۱۹۰ چشم مشکی سبزه نمکی با ته ریش بدش میاد؟؟؟؟؟
اما این اولیت هس این موضوع رو کم رنگ یا پر رنگ میکنه. یه پسر با این ویژگی ظاهری حق داره خانومی داشته باشه که هم سطح خودش باشه و نمیشه بهش خرده گرفت ولی همه چیز این نیس
و خدا ما را به ان چیزی وا میگزارد که به آن دلبسته ایم اینو نمیدونم کجا شنیدم
ولی جمله ام معتبره قبول کنید
اگه واقعا زندگی رو میخایم که ارامش داشته باشیم به نظر من کفویت از همه چی مهمتره . لقمه اندازه دهن مهمه چه از نظرظاهر چه ثروت چه موقعیت اجتماعی و........... (استثنا ها رو فاکتور میگیرم)