نه من اصلا قصدم دادن روحیه و امید بیجا نبود،کاملا حرفی رو که بهش معتقد بودم رو زدم. ببینید افراد شرایطشون با هم فرق میکن، شما اگه درس معماری رو با بنده پاس می کردین و دو میان ترم میدادید و حدود پنج پروژه (تا جایی که یادم میاد) خودتون پردازنده های سینگل سایکل، مالتی سایکل و پایپلاین رو با وری لاگ و اسمبلی پیاده سازی می کردین، اسلایدهای زبان اصلی کتاب پترسون منبع درستون می بود و علاوه برهمه ی اینها کلی هم تمرین به جناب حل تمرین تحویل میدادید و کلی کار دیگه که ممکنه باور نکنید و ازش میگذرم
دیگه الان چشم بسته دیتا پس سینگل و مالتی و پایپلاین میکشید با روال رفع هازاد و وقفه ها و .... و دیگه الان ترستون از معماری میریخت و به نظرتون کار عجیبی نمی بود جواب دادن هر دو درس.
ولی خب شرایط رو نباید مقایسه کرد، هر کس خودش باید تصمیم بگیرد میتونه یا نه و صحبت بنده این بود که کار نشد نداره و امکانش هست نه اینکه امید الکی به کسی بدم
در ضمن درسته که ضریب مدیریت و معماری یک هست ولی اتفاقا تو رتبه خیلی هم تاثیر داره،کارنامه ها خیلی خوب این موضوع رو نشون میده
الآن قصدم این نبود که بگم من خیلی معماری بلدم و چون سطح بقیه پایینه به نظرشون عجیب اومده.اصلا و به هیچ وجه خدایی نکرده همچنین قصدی نداشتم و اصلا تر و به هیچ وجه تر ادعایی نسبت به شخص خودم و سواد معماری ام ندارم و به همه دوستان احترام میذارم
دوستان نزدیک که بنده رو میشناسم میفهمن که الان تعارف نکردم؛ ) و مطمئن ام که دوستان هم نظر که دادند از یه جوانب دیگه که ممکنه بنده بهشون واقف نباشم نظرشون رو اعلام کرده باشند.