(۰۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: سلام به درس خوانها
من چون سال چهارمی است که میخواهم کنکور بدهم
هر کتاب و جزوه و رفرنسی که باز میکنم میبینم بلدم!! و قبلا ۴ بار خوندمشون
هیچ چیز جدیدی برای خوندن ندارم
جزوه های ماهان ،پارسه، مدرسان را از برم
چون هر سال یکی ار انها بودم D:
به نظر شماها چی کار کنم ؟؟
آیا بهتر نیست ۱ ماه مانده به کنکور شروع کنم؟؟
سلام آرمان جان . من تایپیکت رو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم! کلا اهل پیشنهاد دادن نیستم اما پیشنهاد دوستانه ای واست دارم .
من خودم پارسال چون سرباز وطن بودم ۲ ماه بیشتر وقت نداشتم اما این روش تا حدودی جواب داد.
البته اگه رشته مهندسی کامپیوتر می خوای امتحان بدی !
به نظرم تو تو اون ۳ سال سعی کردی ۱۰۰ درصد مطالب ۷۰ درصد بخونی، حالا امسال بیا ۷۰ درصد مطالب ۱۰۰ درصد بخون.
اول با خودت بگو این دیگه آخرین سال که کنکور می دم اگه قبول نشم دیگه هرگز کنکور نمی دم( این باعث میشه که با تمام وجود تلاشتو بکنی )
اما پیشنهاد شخصی من واست این که رو دروسی که قوی هستی و میشه تو کنکور به طور قطع زد سرمایه گزاری کنی:
به نظرم اولین درس ریاضی مهندسی هستش: کتاب ریاضی پوران پژوهش جدیدشو بگیر و تا می تونی بخونی و بخورش
دوم محاسبات هستش که همین کتاب راهیان ارشد کافیه اما پیشنهاد می کنم تو ۲ ماه آخر بخونی !
( آخه الان هم بخونی یادت میره)
بعد آمار نیکوکار رو بگیر خود درسشو و تست های کامپیوتر، برق و خصوصا مهندسی سیستم رو بخون اگه تونستی بعضی تست های مهندسی صنایع بحث برآورد و گشتاور( چون پارسال ازش سوال ندادن امسال قطعا میدن ).
ساختمان گسسته کلا خوندنش زیاد فایده نداره اگه حس داشتی فقط تست های سال های قبل رو بخون !!
اما مشترکها:
خودت ۳ درس از ۵ درسی که توش قویتر هستی انتخاب کن و سرمایه گزاری کن .
۲ دزس رو فقط تست های سال های قبل رو بزن .
پیشنهاد من واسه ۳ درس منطقی معماری و نظریه هستش .
تخصصیها:
یک کم قضیه فرق کرده آخه احتمالا سال دیگه هم ۱۰۰ مین وقت میدن حالا هر گرایشی هستی سرمایه گزاری ویژه ای کن.
زبانم ۵۰۴ خوبه متنم که خوندش نیاز نیست .
موقع خوندن هم همه فرمولها و حتی تست هایی رو هم که بلد نیستی یادداشت برداری کن که سرمایه گرانبهایی واسه ۲ ماه آخر سرنوشت سازه.
نکتهی مهم ۲ ماه آخر . اگه این ۵ ماه رو خوب بخونی اون ۲ ماه رو نه هیچ فایده ای نداره .
اون ۲ ماه همه تفریحاتتو بیخیال شو و فقط فکر رو ذکرت کنکور باشه (مثلا اگه اهل ورزشی هیچ نتیجه فوتبالی رو هم تو این ۲ماه دنبال نکن مانشت هم نیا
)
اما سر جلسه: ریاضی مهندسی و آمار رو که زدی رو محاسبات هم وقت بزار( اشکال نداره وقت گیره اما ارزش داره )
بعد برو ۳ درس مشترک رو که خوب زدی، بعدش اون ۲ درس رو بزن بعد بیا ساختما گسسته .
فرداییش هم که ان شاالله تخصصی رو خوب می زنی و رتبتم خیلی خوب میشه( تک رقمی ).
به همین خوبی و خوشی
چه قدر حرف زدم اه.
امیداورام که موفق باشی.