(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: نمیدونم مطلبی که نوشتم خوندید یا نه!
اما در دانشگاههای غیرانتفاعی فقط ۱۰ درصد دانشجویان ممتاز میتونن پایان نامه داشته باشن!
یعنی پایان نامه برای همه نیس!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
یعنی چی پایان نامه برای همه نیست؟یعنی استاد به اندازه کافی ندارن؟شاید از اول آموزش محور قبول شدن!
مگر میشه فقط به یه عده ای پایان نامه بدهند؟ !!!
بله میشه! دانشگاههای مجازی اینطوریه!
من از خود دانشجویان موسسه ای که قبول شدم پرسیدم!
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: نمیدونم مطلبی که نوشتم خوندید یا نه!
اما در دانشگاههای غیرانتفاعی فقط ۱۰ درصد دانشجویان ممتاز میتونن پایان نامه داشته باشن!
یعنی پایان نامه برای همه نیس!
نه بابا فک نکنم.من از آشناها دیدم رفتن غیرانتفاغی ولی اصن چنین چیزی نگفتن
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من تحقیق و پرس و جو کردم.جایی که قبول شدم موسسه هست.اما اساتید از امیرکبیر و کاشان و.. هستن.در کل هم انگار خوبه و بد نیست.نزدیک تهران هم هست.مث اینکه سرویس هم داره.۵شنبه ها هم کلاسا رو میذارن معمولا
من به احتمال خیلی زیاد میرم ثبت نام.چون نمیخوام دوباره کنکور بدم و نمیخوام اینو از دست بدم.اینی که قبول شدم هوشه درصورتیکه برای آی تی خونده بودم و سال پیش شدم ۵۰۰ اما امسال با کلی تلاش آی تی شدم ۸۰۰!راستش من به فکر اپلای هستم برای همین نمیخوام عمرم خدانکرده هدر بره.واسه اینکه من اینهمه خوندم اما سر کنکور داشتم با طراح سوال رقابت میکردم تا با بقیه داوطلبا.ترجیح دادم مدت کنکور رو بذارم سر مقاله ای زبانی چیزی که هم تکراری نباشه هم نتیجه بخش.به خاطر همین فعلا اینو میرم ثبت نام.شاید وسطش برای مستر اپلای کردم.در کل نمیخوام اینو از دست بدم چون فرصت خوبیه برام تا با اساتید خوب آشنا بشم
نمیدونم این تصمیم منه.اگر فکر میکنید میتونید بخونید و انشالله عالی قبول شید بمونید.من گفتم چون هدفم اپلایه احتمالا برای مستر هم اپلای کنم سال دیگه.ینی این مدت زبان بخونم و با اساتید خوب آشنا بشم که شاید برای مقاله دادن مفید باشه
رتبه ای هم که قبول شدم ۴۳ شدم بین ۲۴۸ نفر!البته نرم افزارش هم قبول شدم کسی میدونه میشه تغییر بدم یا نه؟؟
به هرحال همگی موفق باشید
اگر تصمیمتون رو گرفتید که هیچ، اما موسسه غیر انتفاعی به صورت نسبی جای خوبی نیست که بتونید رزومه مناسبی برای اپلای جور کنید.مقاله دادن خیلی سخته چون اساتید مشارکت کمتری دارن تو این مسائل عموما.ضمن این که بتونید هم دانشگاهی های فعالی مثل خودتونو پیدا کنید که با هم کار کنید هم خیلی سخته و همه سختی های کار رو دوش خودتونه. تو دانشگاه های معتبر میشه اساتیدی رو پیدا کرد که برای دانشجو وقت مناسب بزارن و سواد کافی داشته باشن.ضمن این که خیلی از ایده ها رو میتونین با چند نفر از اعضای آزمایشگاه با هم پیش ببرین.
حرف شما متین.البته بچه های اینجا که میان میگن اصن استاد راهنما وقت نمیذاره برای دانشجو.
نمیدونم فقط چون فرصت تصمیم گیری کوتاهه نمیخوام فرصت دانشجوی اساتید خوب بودن رو از دست بدم.۱ترم میریم ببینیم چی میشه.بنظرم کنکور خیلی موجود بدیه.مستر داخل ۲سال نشد شاید رفتن به مستر خارج از کشور رو تست کردیم
غیرانتفاعی ها نه! مجازیها اینطوریه!