(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ق.ظ)reza_srs نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: تو همین شریف چند تا از این سهمیه ای ها که با شاگرد اولی تو دانشگاه های پرت اومدن رو سراغ دارم که روز اول ادعای استعداد درخشانی که هیچ، ادعای نورافکنی میکردن!!!
یکیشون دو ترمه مشروطه و احتمالا اخراج شه ... یکی دیگه اخراج شد! اون یکی هم فعلا با معدل ۱۴ و خورده ای داره دست و پا میزنه!!!
شما خودت اگر این سهمیه رو داشتی ازش استفاده نمی کردی؟
اگر داشتم احتمالا استفاده نمیکردم ... چون بنده هم استعداد درخشان بودم تو کارشناسی و بدون کنکور میتونستم ارشد بخونم ولی رفتم کنکور دادم و با افتخار یه رتبه عالی آوردم!
اگر هم بالفرض میخواستم استفاده کنم، دانشگاه های درجه یک کشور رو انتخاب نمیکردم!
دوست عزیز ی موضوع من دوران دبیرستان ی دوستی داشتم خیلی تلاش میکرد واقعا درس میخوند ولی نمیتونست تست بزنه حالش خراب میشد بیش از ۲ ساعت پا برگه مینشست یادمه معدل کتبی سومش ۲۰ شد! واقعا باسواد بود بلد بود من ولی عمرا نمره کتبی نمیخواستم کنکور ! بلد بودم تست بزنم حالا من دانشگاه اصفهان با ۱۳۰۰ قبول شدم دوست من پیام نور سال دوم رباتیک میخونه! میرسیم به کنکور امسال از استادای دانشگاه اصفهان به شخصه بارها پرسیدم و شنیدم ارزو دارن از کنکور دانشجو نگیرن! میگن طرف از غیر انتفاعی میاد بلد نیست کار امنیتی کنه برنامه نویسی بلد نیست نمیتوننن باهاشون کار کنند میگه طرف پایان نامه رو همینطوری تحویل استاد داده استادم اوکی داده! و واقعا بارها اصرار کردن فقط از نمرات برتر دانشگاه ورودی بگیرن سنجش اجازه نمیده! جناب تو امریکا معیار سواد ادما برای ورود به دوره بعد نمرات طول دوره قبلشونه نه کنکور کنکوری که میان تهه سوالا الگوش پیدا کردن ی پیچیدگی زمانیه یا شبکش ی فرمول tp/to خوب این که نشد معیار سواد طرف ...
من فکر نمیکردم شاگرد اول باشم با معدل ۱۸.۸۷ چراشم به این دلیل بود که کلاس ما چندین نفر با معدلای بالا داشت و خیلیامون بدون کنکور دانشگاههای تهران در میایم این که بگی حقمون نیست باید بگم ۴ سال زحمت کشیدیم حق رو صرفا کنکور مشخص نمیکنه المپیاد معدل اولی و کنکور با هم دانشجو تعیین میکنند ی مسابقس پارتی بازی که نیست!
باز اومدن گیر دادن به غیرانتفاعی ها
خداییش دیگه داره کم لطفی میشه در مورد غیرانتفاعی ها.
پایان نامه ای که من کار میکنم عمرا بچه های کارشناسی اینجا کسی بدونه چیه اصلا و دقیقا دارم چیکار میکنم!
ببخشید کدوم دانشگاه سراسری هستش که پایان نامه اش یه موضوعی باشه که بخوان مقاله هم بشه و واسه کنفرانس های مطرح فرستاده بشه و تازه اون پایان نامه به انگلیسی هم باشه همه اش؟ میدونید نوشتن یه پایان نامه به انگلیسی اونم برای یه دانشجوی کارشناسی چقدر سخته؟
کارآموزی هم به جای خود.
والا من تابستون امسال یه صفحه برا ارشد نتونستم بخونم به خاطر کارآموزی و پایان نامه ام. برای درسی مثل شیوه ارائه مطالب ما پدرمون دراومد تا این درس رو پاس کنیم! در حالیکه توی دانشگاه های سراسریش هم این درس خیلی راحت با ۲۰ پاس میکنن مردم. ما پروژه نوشتیم نه اینکه یه برنامه همینطوری بنویسیم ارائه بدیم. ..نه .. یه برنامه ای تازه ای نوشتیم.. یه کار جدیدی کردیم... مثلا من خودم توی یکی از تیم های پردازش زبان زیر نظر یه استاد راهنما کار کردم.
همین استادی که توی شیوه استاد راهنمای ما بودن.. از همین غیرانتفاعی خودمون با همین کنکور یکی از دانشگاه های تهران قبول شدن و الان جزو محققای پردازش زبان هستند تو یکی از همین کشورهای پیشرفته ای که شما فکر میکنید غیرانتفاعی ها سوادش رو ندارن برن اونجا.
قبول دارم تو غیرانتفاعی معلوم نیست چطوری به بعضی ها نمره میرسه به بعضی ها نمیرسه. ولی اینطوری ها هم نیست غیرانتفاعی ها بیسواد باشن. من اعتراف میکنم بیسوادم اما بیشتر در مورد همین درس هایی که تو ارشد میاد و باید چهار تست بشه زد ازش. اون هم علتش کم کاری خودم بوده که ترم های اول سر یک لجبازی با خونواده ام به کل درس نخوندم.. وگرنه دانشگاه بهانه است. یعنی اگر کسی این ادعا رو داره لطف کنه پایان نامه خودشو با پایان نامه کارشناسی خودم بذاریم توی سایت تا مقایسه بشه در مورد محتواش، نوشته هاش و کلا همه چی.
یا غیرانتفاعی مثل سجاد مشهد..تو کل ایران معروفه ... از خیلی از دانشگاه های دیگه هم بهتره.
قبول دارم تو غیرانتفاعی ها رقابت کمه بین بچه ها. ولی اونی که نمیخونه واقعا خوب نمیخونه. اونی که میخونه واقعا خوب میخونه.
حالا شاگرد اول شدید خوشحالیم براتون. به خدا آرزوی موفقیت هم میکنیم.
ولی کلا سر به سر ما غیرانتفاعی ها نذارید اعصاب نداریم.
نمیدونم چرا دیواری کوتاه تر از غیرانتفاعی نیست
-=-=-=-=-=-==-=-
جدی میگم اینو..این بحث هر سال این همه مشکل پیش میاره. یادم میاد پارسال هم بحث غیرانتفاعی ها اومد وسط من و یه چن نفر دیگه دلخور شدیم
عادلانه است یا عادلانه نیست رو بچه هایی که شاگرد اول شدن چیکار کنن بنده های خدا. والا .. حالا یکی واقعا حقش بوده اول شده یکی هم حقش نبوده بهش لطف کردن نمره دادن اول شده. مهم اینه که اوله. اینو باید سنجش یه جوری لحاظ کنه که نه شاگردهای اول شاکی باشن نه دانشجوهایی مثل من که کلا یاد معدلشون میفتن افسردگی میگیرن
مهم اینه این سنجشه که باعث این مشکلات شده. اعتراضی هم اگر هست باید به خود سنجش گفت. یادمه پارسال جناب آقای فرداد (من هیچ وقت فامیلی ایشون رو نتونستم به خاطر بسپارم) فرمودن که همه بچه ها امضا جمع کنن و بعد یکی از بچه های مانشت نماینده بشه ببره به سنجش تحویل بده که این سهمیه یا برداشته باشه یا کم بشه. یادمه ایشون گفتن ولی کسی لبیک نگفت. وقتی کسی آستین بالا نمیزنه و کاری نمیکنه پس این همه بحث و جدل چه فایده داره جز اینکه رفقایی که شاگرد اول شدند رو ناراحت کنیم؟