(۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: جوک خوبی بود..
وقتی هر کدومش از رشته ها بخونید تا وقتی که صنعت نچرخه و صنعتی نباشه یه مشت تئوریجات بیشتر نیست ..هیچ کمکی بهتون نمی کنه... تخصص یاد گرفتنم ربطی به گرایش ارشد نداره...
اینجا کشور صنعتی نیست که شما بیای این تایپیک بزنی هرچند که اگه صنعتی بود این همه الاف و بیکار نبود این چیزا فکرشون خطور کنه
سلام دوست عزیز، من حدودا دو ماهه که زیاد میام مانشت و اکثر تاپیک هارو خوندم وحتی بخشهای سرگرمی و مذهبی هم ی نگاهی انداختم. نکته ای که وجود داره اینه که تمام پستهای شما یا انتقادین یا منفی گراست. ۱چیزی رو همیشه یادت باشه: اگه به ۲نفر بگی راجع به ۱موضوع بحث کنید، اون شخصی که بعنوان موافق داره بحث میکنه کارش به مراتب سخت تر از اون کسیه که بعنوان مخالف ومنتقد وارد بحث شده.همینطور که الان داریم میبینیم تو ایران ماشالا همه منتقد خبره ای هستن و به راحتی مسائل رو نقد میکنن.ولی بنظرمن انتقادکردن چون کار بسیار راحتیه و همه بلدن،اصلا ارزش نداره. ببین عزیزم تک تک انسانهای روی کره زمین مشکلات و گرفتاریهای خاص خودشون رو دارن. کشور ماهم مشکلات خاص خودش رو داره که من وشما باید به فکر اصلاحش باشیم،البته اگه واقعا راست میگیم و نگرانیم براش. مشکلات و گرفتاری رو همه دارن.اما بعضیا میدونن چجوری با مشکلاتشون کنار بیان،بعضیاهم نمیخوان با نمیتونن. تک تک بچه ها اگه بخوان از گرفتاری ها وبدبختیاشون بگن خیلی راحت تر ازشما میتونن این کارو بکنن. خداشاهده من اگه بخوام فاز منفی بدم و از شکست و ناامیدی حرف بزنم خیلی بهتر ازشما میتونم این کارو بکنم، ولی ۱حسی بهم میگه هنوز هم میشه امیدوار بود..(حتی بخاطر اینکه بچه ها انگیزه بگیرن تو پنل کاربریم رتبه ارشدم رو زدم ایشالا ۱/) بقول سهراب تا شقایق هست زندگی باید کرد.
درسته، درد وجود داره، مشکلات هست، اما خدا هم هنوز هست...
باور کن من میدونم که هیچی تو دلت نیست و اگه ۱چیزیم میگی به خاطره اینه که بچه هارو آگاه کنی و اینکه دلشون بیخودی خوش نباشه ولی واقعا به این شکل هیچ کمکی به بچه ها نمیکنی. شما میگی:
({برو ببین تو کشورهای دیگه که پذیرش میگیرن پول از کجا میاد که بورس میدن اینا پروژه های صنعتی هست یا لااقل در خصوص یه فناوری های تک هست
برا مثال واقعی می گم بدونی ما کجای کاریم اونا کجای کارن..همین امروز پروژه هوشمند سازی شهر سیدنی شروع شده همچی منابع و اساتیدش تعیین شدن و نه بصورت تحقیقاتی بلکه بصورت عملیاتی چند تا پوزیشن خالی هم تعریف کردن در این خصوص گفتن دکترا جذب میکنیم هوش مصنوعی یعنی عملا شما وارد هوشمند سازی شهر سیدنی میشی اخر کارم دکترا میگیری و عملی هم کار می کنی با تیم دانشگاهی قوی که از اساتید قوی عمران گرفته تا شهرسازی و هوش مصنوعی... })
راجع به این چیزا و این مسائل خیلی مثالها و حرفهای دیگه هم هست که میشه عنوان کرد وخیلیا این چیزا رو میدونن. این چیزی که شما میگی رو همه ی فرهیخته ها و اساتید بزرگ ایران و ... هم میدونن. اما ادامه میدن چون میدونن هنوز جای امیدواری هست.
خدا هم میدونه ایران از خیلی کشورها ازنظر علمی عقب تره اما من وشما رو تو ایران آفریده، دلیلش مشخص نیست اما شاید ۱دلیلش این باشه که ما میتونیم به این کشور در حد توانمون کمک کنیم.
واسه ۱لحظه هم که شده به حرفام بدون پیشداوری فکرکن. نگو: دلم خوشه. نگو: شعار میدم. بگو: شاید ۱% حرفام درست باشه.
ببخشید حرفام زیاد شد.