(۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط: سلام
یه نکته دیگه در رابطه با این مقاله من این هست که اصولا مبحث CRM حول ابعاد مدیریتی و تجارت می چرخه اما کنگره ای که این موضوع رو اعلام کرده به خدمات پزشکی مربوط میشه.بنظر شما آیا باید من هم موضوع رو طوری تغییر بدم که با مباحث پزشکی جور در بیاد یا اینکه خود CRM ای رو که فهمیدم رو معرفی و بسطش بدم؟
و سوالل دیگه اینکه من میتونم از شکلهای مقاله های دیگه تو مقاله خودم استفاده کنم؟ و اینکه میشه نرم افزاری رو که طراحی کردم رو بعدا به کنگره بفرستم والان فقط مقاله اولیه رو بفرستم؟چون احساس میکنم اگه یه کم تغییرات توش ایجاد کنم بهتر باشه
من جواب پیام خصوصی تونو اینجا دادم چون صندقتونو خالی نکرده بودید.
در مورد موضوع شما باید به موضوعها و زمینه هایی که در کنفرانس یا به قول شما کنگره مطرح شده و مد نظر اونها هست مقاله بدید یا لااقل خیلی مرتبط باشه چون که یکی از امتیاز های داورها همین میزان مرتبط بودن با مو ضوع های کنفرانس هست.
در مورد استفاده از شکل یا هر چیز دیگه ای در مقاله خود ایرادی نداره به شرطی که در قسمت مراجع مشخصات مرجع رو ذکر کرده باشید.
در بعضی کنفرانسها ابتدا مستندات فرستاده میشه و بعد خود ضمیمه اما میتونید هر دو رو هم بفرستید.در ضمن بعضی مواقع یه زمان اولیه برای ارسال نسخه اول مقاله میدن و یه مهلت پایانی برای ارسال Final Paper که همون نسخه نهایی هست و یک بار فرصت ویرایش متن مقاله رو هم میدن.
یا علی