از من خواسته شده دیگه تو این زمینه چیزی نگم، اما اینم آخرین حرفم:
هدف من این نیست که زحمات مدیران قبلی رو نادیده انگارم( مگر چنین چیزی ممکن است ). بلکه هدف این بود که قدری به تلاش های فردادجان فکر کنیم که ایشان هم برای ما زحمت و رنج بسیاری برده اند.
تا کنون بیش از ۲۰ منفی برای این دفاع به من داده شده( حتی اقا فرداد هم به من تذکر دادن که توی این بحث دیگر وارد نشوم) اما من تصور میکنم حق ایشون بدرستی ادا نشده( اینکه حق مدیران مستعفی ادا شده یا نه خود بحثی است جدا ). این منفیها را که به بر اساس عقیدهام بوده( گفتن حرف حق )مرا ناراحت نمیکند چراکه اگر در دین خود این همه بحث از علی (علیه السلام )می کنیم، علی(علیه السلام )را با عدالت می شناسند، پس بر ما واجب است تا حد توان خود مشابه ایشان رفتار کنیم .
پس کسی سخنان مرا به دید قدرنشناسی از مدیران قبلی نگزارد که تفکری است ناثواب.
والسلام علیکم.
اینم آخرین پست من تو این زمینه، بحث آزاده و منم نظرم رو دادم همونطور که سایر دوستان نظراتشون رو اعلام کردن .( البته با پ.خ در خدمت شما هستم، اما دیگه ارسال نمی تونم بکنم چون اینجوری ازم خواستن.
موفق باشید.
سند منع من توسط فرداد جان:
Fardad-A نوشته شده توسط: Masoud05 نوشته شده توسط: من یه جواب دیگه اونجا میزارم و برام تعداد منفیا مهم نیست.هدف دفاع از حق هست به هر قیمتی
نه مسعود جان .خواهشا" اینکار را نکن. فرصت برای حرفهای نزده همیشه هست.
البته ارسالم رو گزاشتم، اما ارسال های قبلی رو پاک کردم، در ضمن Hsh عزیز به من تدکرداده بودن و منم جوابشون رو دادم (که البته اونم رو حذف کردم )تا خدایی ناخواسته سوء برداشت نشه