به نام خدا
با سلام
میخواستم ابتدا از همه ی بچه های که قبول شده اند و چه نشدن و دانشجویان ارشد و اساتید و مدیران عزیز خواهش میکنم که راهنمایی کنند.
برای هر کسی شاید این مسئله پیش اومده باشه یا نیومده باشه میخواهند برای سال دوم یا اولشون یا...... درکنار درس خوندن برای ارشد به کارهایی که علاقه دارند رو هم انجام بدهند البته شاید اولویتی که بهش می دهند خودشون مثلا کسی می خواهد هدف اصلی اش درس خوندن برای ارشد باشه ولی میخواهد در کنارش برنامه نویسی مثلا با مدت زمان کمتری این کار رو انجام بده مثلا کسی که دوست داره نرم افزار بخونه ولی می دونه برای ارشد مثلا متلب کاربرد داره اینو در کنار درس خوندن برای ارشد اینو یاد بگیره مثلا توی هفته ۵ ساعت به نظرتون این کار خوبه که در آینده موفق تر بشه یا اینکه فقط به چسبه به درس خوندن برای ارشد که به قول آقای مهندس جهانی باید یادگیری برنامه نویسی رو فدای درس خوندن کنیم ؟
اگرچه در سال های گذشته آقای مهندس جهانی و آقای علیخانی درموردش پست گذاشتند البته من اونها رو خوندم ولی دیدم موضوعشون به این یکم مغایرت داره اینجا پست گذاشتم بازم اگه اشتباهی پست تکراری باز کردم معذرت میخواهم .
پستهای های آقای جهانی و علیخانی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته لازم می دونم در مورد پست آقای علیخانی اینو بگم بیشتر مد نظرم هدف دوم بود که در ارسال شماره ی ۸ از بالای به پایین بوده که این به صورتی هستش که تخصصی بخواهیم یاد بگیرم من نظرم این هستش که مدت زمان کمتری الان بهش اختصاص بدهیم مثلا هفته ای ۴ یا ۲ ساعت اونم برای تفریح
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس فراوان