(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. متلب احتیاجه ولی اونقدر یادگرفتنش سخت نیست. یاد بگیرید خوبه ولی اگه یاد نگیرید هم فقط تو یه تکلیف به مشکل میخورید. مشکل اصلی ما جبر خطی بود. همه جا کاربرد داره. یادگیری ماشین، الگوشناسی و فرایند تصادفی از نمونه درسایی هستن که به جبر خطی نیاز دارن.
ممنون بابت راهنمایی تون
چ کتاب رو تو زمینه جبر خطی پیشنهاد میکنید؟
(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: سعی کن یه فیلد کاریو مشخص کنی و روش متمرکز و مسلط شی تا حداقل تو انتخاب استاد راهنما و موضوع سمینارت به مشکل نخوری
ممنونم میتونید راهنمایی بفرمایید تقریبا چه فیلدهای کاری وجود داره؟ و چ پیش نیازهای مطالعاتی برایشان لازم هست؟
(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Fatemeh نوشته شده توسط: سلام
به نظر من که الان در پایان دو سال ارشد هستم، خوبه که متلب رو یاد بگیرید. کار دیگه ای که من کردم این بود که با توجه به علاقه ام، فیلد کاریم رو سعی کردم تعیین کنم (دانشم رو درباره اون تا حدی بیشتر کنم) همچنین با توجه به رتبه ام، یه حدس زدم تا که کدوم دانشگاه ها ممکنه قبول شم و رفتم دنبال شناختن استادها.
بابت راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
میتونید راهنمایی بفرمایید تقریبا چه فیلدهای کاری وجود داره؟ و چ پیش نیازهای مطالعاتی برایشان لازم هست؟
و اینکه رتبه من ۳۸۵ هست نظری دارید در مورد اینکه احتمالا چ شهری قبول میشم با توجه ب اینکه امسال موضوع تغییر ضرایب دروس تخصصی پیش آمد و ضریب آن از ۴ ب ۲ تغییر کرد
(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اول از همه matlab خوبه یاد بگیرید
بعدش اگه میخواید کارای تصویری و اینا کنید ( سیگنالی) یکم جبرخطی بخونید
بد نیست یکم هم مقاله یا کتابای انگلیسی بخونید که تو دوره ارشد دیگه بتونید یه متن انگلیسی رو روان بخونید. چون هیچ منبع فارسی خوبی وجود نداره!!
ممنونم شما چ کتابی رو تو زمینه جبر خطی پیشنهاد میدید؟
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ)yayarety نوشته شده توسط: من همراه با استادم یه کتاب ترجمه و چاپ کردم، چند تا مقاله دارم و حتی مقاله آی اس آی دادم و توی هم دوره ای هام شاگرد اول هم شدم.
اینا رو ننوشتم که بگم من خیلی بلد هستم فقط می خوام بگم اصل یادگیری ام رو مدیون تلاش مستمر و ارتباط پیوسته با متن انگلیسی هستم و به نظرم مهمترین و بهترین راه یادگیری زبان، خوندن مستمر اون هست.
از توضیحات کاملتون بسیار بسیار ممنونم
شکسته نفسی میفرمایید ترجمه کتاب و ثبت مقاله اون هم مقاله آی اس آی گویای دانش و سواد بالای شما هست
بابت کتابی ک در مورد فیلد پردازش تصویر یا صوت معرفی کردید هم ممنونم
میتونید راهنمایی بفرمایید ک چ فیلدهای کاری هم وجود داره