دوستان عزیز من ازین که رتبم خوب شده ، خوشحالم ، آیا این جرمه؟ ولی من کسی رو مسخره نکردم، و گفتم که کنکور اصلاً روش مناسبی برای سنجش اطلاعات و دانش افراد نیست.
من هم اگر رتبم خوب نشده بود، ناراحت بودم، اما حرف من این است که صبر کنید فردا مشخص میشه ، چطور این قدر صد در صد نتیجه گیری می کنید!!
و اینکه گفتم برای من اون درصدایی که باید می داده رو داده!! جرم کردم این رو گفتم؟
نمی دونم شما ها چرا فک می کنید من دارم میگم که اشکالی تو سنجش و درصدا نیست. من میگم تا فردا صبر کنید. همین!!
فک نمی کنم قضاوت های شما در مورد خودم درست و عادلانه بوده باشه!!
باید خدا رو شکر کنید که امسال می خوان پاسخنامه ها رو بتون بدند، چون این جوری راحت می تونید پیگیر کارتون باشید!!
اگر حرفام ناراحتتون کرده ، معذرت می خوام ولی من اصلاً چنین قصدی رو نداشتم که کسی رو ناراحت کنم و فقط قصدم کمک بود!!
izadan11 و rasool217 اصلاً ادبیاتتون خوب نیست!!!
izadan بهتر است خودت ساکت باشی، تا پاسخنامه ها رو اعلام کنن و اون وقت بیا اینجا و هرچقدر خواستی ... بزن!!!
و آقای rasoool این چیزایی که میگی من هم قبول دارم که تو پاسخنامه اولیه این اشکالات بوده، و اگر تو کلید نهایی هم همین بوده ، ظلم شده و باید اعتراض کرد. اما هنوز معلوم نشده که این ظلم انجام شده یا نه، که من بخوام ساکت باشم یا نباشم.
بزار فردا که پاسخنامه اعلام شد و ظلم ثابت شد، اون وقت اگر من ساکت بودم، تو به من لعنت بفرست. همدیگرو حتماً می بینیم اون دنیا و خدا خودش بین من و تو قضاوت می کنه!!!