(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: شماره ملی افراد اطلاعاتی محرمانه ست و لو رفتن و عمومی شدنش می تونه درد سرساز باشه
فکر می کنم همین اسم و فامیل همراه با رتبه و گرایش ، به اندازه کافی رسمیت می دن به نامه ؟؟
و
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)- rasool - نوشته شده توسط: فقط یه سوال به ذهنم رسید و اینه که آیا انتشار این اسامی در خبرگزاری ها و ... مشکلی برای این بچه ها ایجاد نمی کنه ؟
میتونیم شماره ملی (یا حتی نام و نام خانوادگی ) رو فقط برای ریاست جمهوری بفرستیم و برای خبرگزاری ها فقط رتبه ها رو بزنیم.
شماره ملی رو به این منظور گذاشتم که نامه رسمیت پیدا کنده وگرنه هرکسی میتونه یه لیست با یه تعداد اسم و رتبه رو درست کنه
بازم نظربدید که بذارم یا نه - در نهایت اگر کسانی خیلی مشکل دارن با موضوع شماره ملی برای اونها حذف میکنم.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: ۱/ اون جایی که در باره پیام کوتاه صحبت میشه بعد از "آتی"، "دانشجویات" بشه "دانشجویان"
۲/ دقیقا یه خط پایین تر از قسمت ۱ "مسئوولان" دو تا "واو" داره
۳/اون قسمتی که از شنیده ها صحبت می شه که شریف مجوز نداره، "شریف" در ابتدای جمله ی آخر تکراره، بشه "این دانشگاه" بهتره
۱و۲و۳ تصحیح شد خیلی ممنون.
نوشته بودم مسوولان که واو اول به جای حمزه بود ولی خب تصحیح کردم به مسؤولان.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: ۴/"این است رسم پاسخگویی به دانشمندان آینده کشور؟!" این رو هم نمی شه یه جور دیگه، همون به قول شما لطیف تر بیان بشه!!
بشه:" آیا اینگونه باید به نگرانی دانشمندان آینده کشور پاسخ گفت؟!" مناسبه؟
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: ۵/در انتهای نامه:
"ضمنا مشخصات نویسندگان این نامه در انتها به خدمتتان ارائه می شود."
"تاییدیهی سایر معترضین این اتفاق، به متن فوق به همراه مشخصات آنها به پیوست تقدیم میشود. "
خط آخر رو اضافه کنم ؟
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: به نظرم متوجه نشدید اون مشکلاتی رو که گفتین توی این پست حل کردم، جملات جدید پیشنهادی توی همون قسمت سفید نقل قول نوشته شده
چرا خوندم و با توجه به جواب شما سعی کردم تغییر بدم - باز اگه میدونی جاییش خراب شده بگین تصحیح کنم.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ)kiannn نوشته شده توسط: اول نامه، بعد از امیدواریم، ٬که٬ لازم نداره. که رو حذف کنید
خیلی ممنون. تصحیح شد.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)kiannn نوشته شده توسط: دوست عزیز به غیر از سایت شخصی دکتر روحانی، به سایت رسمی ریاست جمهوری هم ایمیلش کن. به آدرس زیر:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تشکر ولی جایی برای ارسال ندیدم توی این سایت - راهنمایی کنید
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)karname نوشته شده توسط: دوستان بهتره به جای واژه دانشجویان رشته آی تی در متن از واژه داوطلبان استفاده بشه ، چون در اصل الان ما داوطلب هستیم در کنکور نه دانشجو.
خیلی ممنونم از زحمات شما امیدوارم که نتیجه مناسبی بگیریم.
اما واژه دانشجو دوبار اومده که بار اول نقل قول از مسئول وزارته که خودم باش حرف زدم و درستش اینه که داخل کوتیشن بذارم.
بار دوم هم منظور به طور کلی کسانی که دنبال علمو دانشگاه هستن واگه واژه تبدیل به داوطلب بشه خیلی سطحش میاد پایین.
اگر باز در این زمینه نظری دارید مشتاقم.