(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: سلام
"تراز" معماری شما پارسال راحت "شبانهی" دانشگاه تهران و امیرکبیر رو قبول میشد. این تراز شما پارسال رتبهش میشد حدود ۱۴۰ معماری. آخرین رتبهی قبولی شبانهی معماری دانشگاه تهران ۱۶۴ بود. تازه امسال ۴ تا به ظرفیت شریف اضافه شده و ۳ تا به تهران (مجموع شبانه-روزنه) پس به نظرم شما به امید خدا دانشگاه تهران قبول میشید.
وقتی صحبت از تراز میشه، بحث همپوشانی و ... از بین میره. تقریباً هر ترازی هر سال رتبهی معادل خودش رو داره. البته ممکنه کمی اینور اونور بشه ولی ماکزیمم ۲۰ تا (بررسی کردم). یعنی شما در بدترین حالت با رتبهی ۱۶۰ معماری پارسال یکی هستید. بعله درسته که رتبهی ۴ هوش در معماری شده ۱۰۰، ولی در عوض رتبهی ۱۶ هوش رتبهی معماریش شده ۷۲
بستگی به این داره که مشترک رو خوب زده باشند یا تخصصی رو. یا مثلاً رتبهی ۱ نرمافزار معماریش شده ۲۶ ولی رتبهی ۱۵ نرمافزار هم معماریش حدود ۷۰ شده. برای همین با تراز میشه تخمین زده.
ببخشید یه سوال تخصصی :دی
الان رتبه ۲۸۷ پارسال با تراز ۵۰۷۷ صنعتی اصفهان قبول شده
من رتبم ۲۱۷ با تراز ۵۳۶۱ ه
با این توضیحات شما شانس قبولیم برای صنعتی اصفهان یعنی بالاست ؟؟
به نفراول و درصداش ربطی نداره ؟؟
با تشکر
چرا ربط داره، برای همین گفتم که چند تا اونور میشه. اما نکتهش اینه که امسال ربط خوب داره!
پارسال نفر اول، میرمهدی بود که تراز فوق العادهی ۹۸۶۴ آورده بود ولی امسال با اینکه از تراز نفر اول خبر ندارم ولی سخته کسی این تراز رو بیاره. در نتیجه تراز همه پایین نسبت به پارسال پایین میاد. برای همین اگه به رتبهها نگاه کنید، نفر ۱۰۴ معماری پارسال ۶۱۷۵ آورده بود ولی امسال حدود ۵۹۹۰ هست. یا نفر صد و شصت و خوردهای پارسال تراز حدود ۵۸۸۰ داشت ولی امسال همین رتبه تراز حدود ۵۶۳۰ داره.
در نتیجه شما که ترازتون ۵۳۶۱ هست وقتی دارید با پارسال مقایسه میکنید اتفاقاً باید ترازتون رو بیشتر هم بکنید.