(۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: بچهها من با خوندن این تاپیک دهنم حسابی آب افتاد
کاش بچه هایی که رتبه و محل قبولی و رشته رو میگن حتما معدلشون رو هم بگن .... این معدلم واسه خودش داستانی شده!!
دوست عزیز برای این سوال بالایی باید بگم که معدل در رتبه لحاظ شده و این تاپیک برای اینه که ببینید که با چه رتبه ای میشه کدوم دانشگاه رو آورد پس معدل نیاز نیست
معدل اونجایی نیازه که میخوایم بررسی کنیم که با درصد های فلان رتبه چند رو میشه آورد
در مورد باقی سوالاتتون هم خواهشا از قسمت جستجوی سایت سوالاتون رو دنبال کنید انشالله که به جواب خواهید رسید چون قبلا در موردش بحث شده و در حال حاضر هم در تاپیکهایی هنوز دنبال میشه
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسخ شما
تقریبا پاسخ اکثر سوالام رو تو بخش های دیگه گرفتم منتهی اینجا پرسیدم چون اینها که اینجا هستن اکثرا با رتبه های بالا قبول شدن و یعنی منابغشون توی عمل هم جواب داده و بهتر از هرکسی شاید بشه روی حرفشون حساب کرد
ضمنا تا اونجا که من متوجه شدم معدلم(بالای ۱۶) آنچنان هم بد نیست و جای امیدواری هست فقط یکی از دوستان گفته بود انگار معدل مثلا ۱۶ فلان جا برابر با ۱۲ فلان جاست و از این حرفها!! من شنیده بودم این سیستم دیگه جمع شده اما انگار همچنان ادامه داره؟!!!!
و سوال آخر اینکه آیا مثل کنکور کارشناسی که سهمیه مناطق هم داشت ارشد هم اینطوریه؟!!(شرمنده سوالا زیادی مبتدیه: blush
و آخرین سوال اینکه هوش شریف روزانه رتبه چند میخواد؟
شرمنده تاپیکو خراب کردم