به نام خدا هستم
گرایش شبکه رو تو شریف میخونم
خوبه ... سخته!!!
استادا پوست هر موجودی رو قلفتی می کنن!!! یه سری موجود به نام دانشجو اینجا پیدا میشه که اول کتاب و جزوه بودن بعدا دست و پا در آوردن!!!
شب بیداری های زیادی رو تجربه کردم!
خوشبختانه مثل برخی دانشگاه ها نیومدن دوره ارشد رو با درس های چرند پر کنن و دروس واقعا تخصصی هستن و اساتید هم واقعا کار میکشن از آدم
تو این دانشگاه تا آخر خرداد سال اول باید موضوع تز مشخص شه
در حالت نرمال اجازه تحصیل بیشتر از ۴ ترم داده نمیشه مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشین!
بچه های ارشد و دکتری اجازه دارن در هر ساعتی از شبانه روز برن تو دانشگاه و حتی میتونن شب هم بمونن.
خوابگاه هاش هم خوبه ... اینترنت نسبتا خوبی داره و محدودیت حجمی و زمانی هم نداره
بوفه رو دوست دارم!!!
دانشگاه یه ساختمون بزرگ تربیت بدنی داره که نسبتا مجهزه برای چند تا رشته مختلف ورزشی
دانشگاه یه استخر بزرگ و شیک و تمیز داره که بلیطش برای عموم ۲۵ تومنه و برای شریفی ها ۲ تومن
تو اینجا اکثر بچه های آی تی یا شبکه هستن یا امنیت ... دو سه نفر هم گرایش MIS میخونن ولی تمرکز اصلی شریف روی گرایش شبکه و امنیت هست
دانشگاه مون هم خیلی خوبه ... هر چند از اول تا آخر هی درس و امتحان و پروژه و غیره دست از سرتون نمیکشه ولی در کل خیلی خوبه مخصوصا وقتی به دوره بعد از اتمام دوره ارشد تو شریف فکر می کنی خیلی هم بهتر میشه!
تو دانشگاه هم کسی به کسی گیر نمیده! کسی نمیگه خانوم چرا مانتوت کوتاهه (یا چرا مانتوت توریه!!! داشتیم ها!) یا چرا به آرایشتون یه ذره صورت مالیدین!!! کسی نمیگه چرا فلان لباس رو پوشیدی یا چرا با فلان کس قدم میزنی و خلاصه اصلا مفهومی به نام گیر نداریم!!!
پسر دخترا میشینن لای چمنا با هم حرف میزنن و ناهار میخورن و بستنی میخورن و خلاصه هی میخورن !!!
در کل آزادی نسبتا خوبی نسبت به اکثر دانشگاه های دیگه (مخصوصا دانشگاه های شهرستان) وجود داره...
گرایش تجارت هم نداریم ...
دانشگاه گربه زیاد داره!
خوابگاه گربه زیاد داره!
همه شونم فرهیخته هستن و دارن از آمریکا پذیرش میگیرن!!!