![]() |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - Mohammad-A - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
[attachment=15720]
سلام.دوستانی که در دانشگاه صنعتی شریف، رشتهی فناوری اطلاعات (هر چهار گرایش) مشغول تحصیل هستند، ممنون میشوم دربارهی اساتید، خود دوره و دانشگاه، وضعیت خوابگاه، زمینههای پایاننامه و موارد دیگری که مناسب میدانید، راهنمایی کنید. قطعاً برای دوستانی که قصد انتخاب رشتهی ارشد پس از این را دارند، راهنمایی شما ارزشمند خواهد بود. با سپاس |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - matt2007 - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
کسانی که میخوان آیتی شریف بخونن باید دقت کنن دقیقا چه گرایشی رو میخوان. چون ارشد شریف توی آیتی حد اقل تا پارسال روی شبکه تعریف میشد. البته تو یکی دو سال اخیر اساتید جدید برای آیتی آوردن ولی بازم حتما تحقیق کنید گرایش های غیر شبکه چه وضعیتی دارن. شریف یه مرکز امنیت شبکه خوب توی خود دانشکده هم داره بنابراین کسایی که به این فیلد علاقه دارن این دانشگاه میتونه گزینه خوبی باشه. این هم چند تا لینک که شاید مفید باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این لینک آزمایشگاه هست که پروژه ها و زمینه های پژوهشی رو میتونید ببینید این هم لینک گروه آیتی :http://it.ce.sharif.edu/ |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - MSZ - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
به نام خدا هستم گرایش شبکه رو تو شریف میخونم خوبه ... سخته!!! استادا پوست هر موجودی رو قلفتی می کنن!!! یه سری موجود به نام دانشجو اینجا پیدا میشه که اول کتاب و جزوه بودن بعدا دست و پا در آوردن!!! شب بیداری های زیادی رو تجربه کردم! خوشبختانه مثل برخی دانشگاه ها نیومدن دوره ارشد رو با درس های چرند پر کنن و دروس واقعا تخصصی هستن و اساتید هم واقعا کار میکشن از آدم تو این دانشگاه تا آخر خرداد سال اول باید موضوع تز مشخص شه در حالت نرمال اجازه تحصیل بیشتر از ۴ ترم داده نمیشه مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشین! بچه های ارشد و دکتری اجازه دارن در هر ساعتی از شبانه روز برن تو دانشگاه و حتی میتونن شب هم بمونن. خوابگاه هاش هم خوبه ... اینترنت نسبتا خوبی داره و محدودیت حجمی و زمانی هم نداره بوفه رو دوست دارم!!! دانشگاه یه ساختمون بزرگ تربیت بدنی داره که نسبتا مجهزه برای چند تا رشته مختلف ورزشی دانشگاه یه استخر بزرگ و شیک و تمیز داره که بلیطش برای عموم ۲۵ تومنه و برای شریفی ها ۲ تومن ![]() تو اینجا اکثر بچه های آی تی یا شبکه هستن یا امنیت ... دو سه نفر هم گرایش MIS میخونن ولی تمرکز اصلی شریف روی گرایش شبکه و امنیت هست دانشگاه مون هم خیلی خوبه ... هر چند از اول تا آخر هی درس و امتحان و پروژه و غیره دست از سرتون نمیکشه ولی در کل خیلی خوبه مخصوصا وقتی به دوره بعد از اتمام دوره ارشد تو شریف فکر می کنی خیلی هم بهتر میشه! تو دانشگاه هم کسی به کسی گیر نمیده! کسی نمیگه خانوم چرا مانتوت کوتاهه (یا چرا مانتوت توریه!!! داشتیم ها!) یا چرا به آرایشتون یه ذره صورت مالیدین!!! کسی نمیگه چرا فلان لباس رو پوشیدی یا چرا با فلان کس قدم میزنی و خلاصه اصلا مفهومی به نام گیر نداریم!!! پسر دخترا میشینن لای چمنا با هم حرف میزنن و ناهار میخورن و بستنی میخورن و خلاصه هی میخورن !!! ![]() در کل آزادی نسبتا خوبی نسبت به اکثر دانشگاه های دیگه (مخصوصا دانشگاه های شهرستان) وجود داره... گرایش تجارت هم نداریم ... دانشگاه گربه زیاد داره! خوابگاه گربه زیاد داره! همه شونم فرهیخته هستن و دارن از آمریکا پذیرش میگیرن!!! ![]() |
RE: دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - dokhtare payiz - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: به نام خدا هستم پس حسابی خوش بگذرون ![]() |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - shishabori - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام ممنون از پاسخ های خوب دوستان لطف میکنید درباره ی بعد از پایان دوره و اینده ی بچه های ای تی هم بگید . اخر داستان چی میشه؟ اغلب چه اینده ای رو انتخاب میکنن . اونایی که میرن چطوریه و اصلا چطوری؟ به اسون یا با یه بدبختی و هزینه ی زیاد ؟ اونایی که میمونن چطوریه؟ ممنون از همگی |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - Mohammad-A - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ
جدول دروس شریف سه رشته داره: امنیت + شبکه + MIS دروس هر سه گرایش هم جالب هستند (مشخصاً گرایش آخری ![]() آقای صمیمی ممنون؛ درباره اساتید چطور؟ فارغ از سخت گرفتن چقدر با دانشجو کار میکنند؟ پ.ن: یکی نیست به من بگه اصلاً مگه تو رتبهات به قبولی میخوره که جو شریف میدی ![]() |
RE: دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - explorer - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: جدول دروس شریف سه رشته داره: آقا این MIS فک کنم میشه سیستم های اطلاعات مدیریت |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - Mohammad-A - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: آقا این MIS فک کنم میشه سیستم های اطلاعات مدیریتشریف تو فایل PDF دروس رشته نوشته مدیریت سیستمهای اطلاعاتی اما چون از ماسبق این موضوع مورد اختلاف بوده نوشتم MIS که کلاً اختلافی پیش نیاد ![]() |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - shishabori - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
اقا درباره اینده و بعدش و رفتن و موندن و.. هم بگید تا اینجا که همش فاز منفی شد |
RE: دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - virtual girl - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: تو دانشگاه هم کسی به کسی گیر نمیده! کسی نمیگه خانوم چرا مانتوت کوتاهه (یا چرا مانتوت توریه!!! داشتیم ها!) یا چرا به آرایشتون یه ذره صورت مالیدین!!! کسی نمیگه چرا فلان لباس رو پوشیدی یا چرا با فلان کس قدم میزنی و خلاصه اصلا مفهومی به نام گیر نداریم!!! یدفه بگو لاس وگاسه دیگه برادرم ![]() ![]() ماشالا چه لارج هست یونی تون ![]() بعدم تیپ دخترای شریف که خیلی تابلوئه بکشی خودتو دوتاشونو پیدا کنی یه ریزه بشه گفت تیپ داره این ![]() |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - ریحان - ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
پس من میام شریف....البته اگه نزدیکان اجازه بفرمایند بیام تهران .خب چیه؟؟؟مادربزرگمو خاله هامم اونجان..گرنه مجبورم کمی خشانت به خرج بدم.خخخ |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - alidg - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
آی تی شریف نسبت به بقیه ی رشته های کامپیوتری اینجا سطح فوق العاده پایین تری داره. عملا استادی در حد رامسین تو نرم افزار یا ضرابی زاده یا آبام تو الگوریتم تو آی تی پیدا نمی شه؛ خلاصه اگه اومدین اینجا انتظار خیلی بالایی نداشته باشین |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - Mohammad-A - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)alidg نوشته شده توسط: آی تی شریف نسبت به بقیه ی رشته های کامپیوتری اینجا سطح فوق العاده پایین تری داره. عملا استادی در حد رامسین تو نرم افزار یا ضرابی زاده یا آبام تو الگوریتم یا اجلالی تو آی تی پیدا نمی شه؛ خلاصه اگه اومدین اینجا انتظار خیلی بالایی نداشته باشینیعنی شما چه انتظاری داشتید؟ به خاطر اساتید این گرایش منظورتون هست؟ البته من هم فکر میکنم که ماهیت اصلی دانشکده کامپیوتر شریف به دلیل موسسینش، توی گرایش نرمافزار و Computer Science بیشتر باشه. نمیدونم چقدر درسته این موضوع. |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - MSZ - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)alidg نوشته شده توسط: آی تی شریف نسبت به بقیه ی رشته های کامپیوتری اینجا سطح فوق العاده پایین تری داره. عملا استادی در حد رامسین تو نرم افزار یا ضرابی زاده یا آبام تو الگوریتم تو آی تی پیدا نمی شه؛ خلاصه اگه اومدین اینجا انتظار خیلی بالایی نداشته باشینالبته علی جان جو شیف خیلی مهمه اگه کسی از این جو استفاده کنه خیلی خوب میتونه خودش رو بکشه بالا مثلا منی که زیاد اهل درس و انجام تکلیف نبودم، الان تو شریف به خاطر جو فوق العاده سنگینش دارم عین چیز (!!!) درس میخونم و معدلای خفن میارم!!! خیلی درست نیست از استاد انتظار خاصی داشته باشی ولی در کل حرف شما رو قبول دارم |
دانشگاه شریف - رشته IT [بحث و نظر] - alidg - 30 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: یعنی شما چه انتظاری داشتید؟ به خاطر اساتید این گرایش منظورتون هست؟قادتا فکر می کردم قراره چیزی از استاتید اینجا یاد بگیرم، اما کما فی السابق همه چی رو خودمون باید یاد بگیریم؛ اگه کسی با این روند مشکل داره و یا به قول مهدی نمی تونه تحت تاثیر محیط شریف و با استفاده از دانشجوهای خوبش، خودش رو بالا بکشه بهتر نیاد به این دانشگاه. (۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: گه کسی از این جو استفاده کنه خیلی خوب میتونه خودش رو بکشه بالامحیط خوبی داره و منم دوسش دارم! |