(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: (18 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (17 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: من میخوام کلاس c# هم برم. یعنی از دو ماه پیش ثبت نام کردم الان زنگ زدن که بیا کلاس شروع شده الان چیکار کنم من؟ میترسم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم. دوستانی که سی شارپ کار کردن خیلی وقت میگیره؟ الان برم یا بذارم بعد کنکور؟
کلاسه c# هم برو کنارش کم کم درسای ارشد هم بخون ولی اولویت همون c# باشه .اگه همزمان بری سر کار هم خیلی خوب میشه
هر زمان هم که وقت کردی برای ارشد بخون.اگه c# بخونی یه سال دیگه تازه میشی کد زن همزمان داری کار میکنی ۱۲ ماه حقوق گرفتی و از این به بعد هر چقدر کار کنی برنامه نویس قوی تری میشی(شما بعده یه سال تازه میشی یه کد زن که با c# کار میکنه توقع نداشته باش سال دیگه این موقعه کرنل بنویسی) ولی ممکنه کنکور رتبه نیاری اونم عیبی نداره چون اگه ساله اولی باشی اگه تمامه وقتتم بزاری احتمالش کم نیست که قبول نشی
تا اینجا حداقل پایت با کم کم خوندن بدون استرس قوی شده .سال دیگه دغدغه c# نداری حالا برای کنکور خیلی بیشتر وقت بزار تمامه وقتای خالیت احتمال ۹۰% قبول میشی نشدیم هیچی از دست ندادی داشتی کارتو میکردی بیمه دستمزد تجربه و .... داری دوباره سال دیگه
نگرانم نباش اونایی که سر کارن و یا حداقل کار کردن میدونن سر کار هیچ فرقی بینی یه آدمی که ارشد داره و یه آدمی که لیسانس داره نداره
بزرگترین اشتباه اینه که یه بعدی فکر کنی و تمامه وقتتو واسه ارشد بزاری فقط وقتتو میکشی
چیزی که گفتین خوبه اما با این حساب ایشون کلا ارشد قبول نمیشن، بهتره خودشون اولویت هاشونو بدونن، اگر اولویت دانشگاهه باید قید کارو کلاسای جانبیو زد، اما اگه اولویت پول و موقعیت کاریه حرف شما درسته، من خودم اخرای دوره ی mcitp بودم اما ولش کردم، اینکه چندتا کارو موازی بخوایم پیش بریم، ممکنه بتونیم انجامشون بدیم اما صددرصد نمیشه همشو کامل و بی نقص انجام داد، باید هدفهارو تیکه تیکه کرد تا بشه نتیجه ی دلخواهو گرفت
با این حساب ایشون کلا ارشد قبول نمیشه ,جدا ؟
نفر اول کنکور ۹۰ فکر میکنم یا ۹۱ تا ساعت ۵ شاغل بود و ۸ صبح سر کار ایشون تو ماهان هم مشاوره میداد البته بعد اینکه اول شد
در مورد اولویتش هم من پیشنهاد دادم حکم نکردم در ضمن کسی که میپرسه حتما نیاز به پیشنهاد داره
درضمن شاید بچه هایی که سر کار تا به حال نرفتن احساس میکنن که اگه ما ارشد بگیریم بریم هر جا سر کار میگن بفرما قربان اینجا این ۱۰۰ تا لیسانسی هم در خدمت شمان چون شریف خوندین , بگم که اصلا اینطوری نیست فکرشم نکنین من تو بزرگترین شرکت نرم افزار ایران اتفاقا دیدم ۱۰۰ تا فوق لیسانسی زیر دست یه لیسانسین
تنها تفاوت ممکنه اونم فقط ممکنه بعضی جاها بین دوتا کارمند که هردوشون هیچی سابقه ندارن پایه حقوقه ارشدیه ۴۰ تومن بیشتر باشه همین!
به نظره من در مورد این چیزا از آدمای با تجربه مشاوره بگرین منتها نه مشاورهای کلاس کنکور چون اونا هزینه صرفشون میشه تا علاوه بر مشاوره درسی بتونن ترقیب کنن که دانشجو بیاد تو کلاس
از بچه های دانشجوی دانشگاه تاپ سوال کنین اونایی که مدرکشونو گرفتن و الان سر کارن , و به مشاوره بچه های که ساله اوله که میخوان تازه کنکور شرکت کنن و حرفهای احساسی میزنن توجه نکنین چون تجربشو ندارن