سلام
من آخر آزمون کل پاسخنامم رو روی یک کاغذ نوشتم. دفترچه B بودم. دو تا سوال ریاضی که یکیش همون مهره ها و یکیش همون p(x-u)i بود رو با اینی که مثل آب خوردن بودن، نتونستم حل کنم. این سوال دومی u رو خیلی راحت بدست آوردم که ۰/۲۵ می شد، اما موقعی که می خواستم p(x رو تو اون بازه حساب کنم، بخاطر این که نامردا!!! قدر مطلق گذاشته بودند، هواسم پرت شد که بازه x از صفر تا بی نهایت است و من از منهای بینهایت تا مثبت بی نهایت حساب می کردم و جواب در نمیومد. اون سوال مهره ها هم خیلی راحت است، ولی چون سوالای ریاضی مهندسی طولانی بودند و روشون وقت گذاشته بودم، عجله می کردم و جواب رو خراب بدست می آوردم.
تو مشترک ها هم اون سوال میان ترتیب و پس ترتیب خیلی راحت بود، ولی واقعا اعصابم خراب بود و غلط زدم.!!!
اگر اون دو سوال ریاضی رو که خیلیم راحت بودن می زدم، تقریبا می تونستم ریاضی رو ۷۵ درصد بزنم. سوالای ریاضی مهندسیش خیلی زمان بر بود، کفر آدمو در می آورد، اون که cos/y می شد رو حل کردم ولی ساده سازیش طولانی بود و وقت نکردم که سادش کنم.!!!
اینم گزینه هایی که من زدم :
زبان : (۱،۲)(۲،۳)(۳،۴)(۶،۲)(۷،۴)(۸،۳)(۹،۱)(۱۰،۴)(۱۱،۲)(۱۳،۳)(۱۵،۱)
ریاضی: (۳۱،۱)(۳۲،۳)(۳۳،۴)(۳۶،۴)(۳۷،۳)(۴۰،۴)(۴۲،۲)(۴۳،۳)(۴۵،۳)(۴۶،۳)
مشترک: (۴۸،۱)(۴۹،۲)(۵۱،۲)(۵۲،۴)(۵۳،۳)(۵۴،۲)(۵۵،۴)(۵۶،۳)(۵۸،۴)(۵۹،۲)(۶۰،۳)(۶۱،۲)(۶۲،۲)(۶۳،۱)(۶۴،۳)(۶۸،۱)(۶۹،۳)(۷۰،۲)(۷۱،۱)(۷۲،۳)
هوش : (۱۱۰،۲)(۱۱۱،۱)(۱۱۲،۴)(۱۱۳،۱)(۱۱۴،۲)(۱۱۵،۳)(۱۱۶،۳)(۱۱۷،۲)(۱۱۸،۲)(۱۱۹،۱)(۱۲۰،۲)(۱۲۱،۲)
سوال های ۵۱ و ۶۰ رو غلط زدم و سوال های ۴۸ و ۴۹ رو شک زیاد دارم، بقیه هم توکل بر خدا!!!
زبان از ۳۰ تا ۱۱ تا ، ریاضی از ۱۶ تا ۱۰ تا ، مشترک از ۲۷ تا ۲۰ تا و هوش از ۱۶ تا ۱۲ تا زدم.
اگر خدا بخواد درصدام باید تو این مایه ها باشن: زبان ۳۵،ریاضی ۵۰، مشترک ۵۵، هوش ۵۰
فقط خیلی زورم میاد از اون دو تا سوال راحت !!!!
((((( چرا نباید هواسم باشه که ایکس از صفر است و نه از منهای بی نهایت
((((