(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ)qweali نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ایشاله که اره ..امیدت به خدا باشه
ایشالا.امیدوارم که جفتمون اون چیزی که میخوایم رو بیاریم
میترسم ۱۰۰ رو درست نکنن
نه مطمئن باش درست میشه پارسال تمام سوالایی که مورد داشت درست شد یادت رفت.تازه واسه من به غیر ۱۰۰ سوال ۴۰ هم هست که تو محاسبات به جا N(N-1)/2 زده N(N+1)/2 مطمئنم اینا درست میشه
شما مطمئنین که n(n-1)/2 درسته؟من خودم این گزینه رو زدم ولی غلطه!اخه درجه هست و درجه از تعداد نقطه ها یکی کمتره!!ما اشتباها تعداد نقطه رو می گرفتیم....به خاطر همین سوتل من ریاضی رو منفی زدم....
بله یه سوال تو یه سال دیگه دادن یادم نیست چه سالی دقیقا عین این با این تفاوت که n اونجا از صفر شروع میشد و جواب اون سال نوشته بود چون تعداد نقطه ها N+1 نقطه هست پس تعداد کسرهای تفاضلی برابر میشه با N(N+1)/2 اونجا اگه از صفر تا n بگیری میشه این و با مثال عددی مشخص میشه اما چون اینجا N از ۱ شروع میشه و با مثال به وضوح مشخصه که جواب N(N-1)/2 جواب درسته
درضمن ما به درجه کاری نداریم خودش گفته (xi,fi) که i از ۱ شروع میشه تا n تو سوال اون سال i از صفر شروع میشد تا n