(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: مطلب جدید بعدی ک گفته میشه کی هست؟؟
بی صبرانه منظریم..
سلام
دوستان من برنامم اینه که هر هفته یک مبحث آموزشی را به همراه مطالب تکمیلی اش آماده کنم مثلا یک ویدئو با جزوه آموزشی و سوالات آزمون و اینها را هم در آخر هفته منتشر کنم اگر توان و زمانش باشه انشاالله
با همه این اوصاف من سعی می کنم در ویدئوی دوم یک مرور کلی بر شئ گرایی و نحوه پیاده سازی آن در جاوا داشته باشیم و بعد کل مباحث پایه مانند متغییرها و دستورات شرطی و حلقه و ... را بحث کنیم که موضوع کافی هم برای تمرین و کدنویسی داشته باشید.
در جلسه سوم هم خیلی سنگین بحث شئ گرایی و چند بحث کوچک دیگر را جمع کنیم.
و از جلسه چهارم هر جلسه یک API را بحث کنیم.
که تو عید بتوانیم یک پروژه نسبتا بزرگ را با چیزهایی که خوندیم جمع کنیم.
تا ببینیم خدا چی می خواهد!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)omidvari13 نوشته شده توسط: یکم در مورد JavaScript میگین؟
سلام
ببین دوست عزیز
جاوااسکریپ یک زبان اسکریپتی سمت کلاینت است.
اسکریپت (معنی لغوی اش قطعه کد کوچک است) و تعریفش اینست که کامپایل نمی شود و الزامات زیادی ندارد یعنی یک تکه کد می نویسی یک کار خاص را برایت انجام دهد. تمام
سمت کلاینت یعنی چه؟
ما در شبکه های کلاینت/سروری مثل اینترنت یک کلاینت داریم که Request (درخواست) می فرسته مثلا شما می زنی google.com و یک سرور داریم که برای Request شما یک Response (پاسخ) می فرستد که مثلا سرور گوگل فرم جستجو را برای شما نمایش می دهد.
حالا جاوااسکریپ کلاینت ساید است یعنی روی کامپیوتر کلاینت اجرا می شود.
یک استفاده رایج از جاوااسکریپ Validation (اعتبارسنجی) سمت کلاینت (Client Side) است. به زبان ساده یعنی شما یک فرم ثبت نام داری که توش ایمیل طرف را هم می خواهی بگیری وقتی کاربر فرم را پر می کند و کلید ارسال را می زند اطلاعات می آید سمت سرور سما آنجا می توانی چک کنی ایمیلش را درست وارد کرده یا نه اما بهتر است قبل از ارسال اطلاعات با جاوااسکریپ یک اسکریپ بنویسی که موقع نوشتن آدرس ایمیلش چک های لازم را انجام دهد مثلا حتما در آدرسش @ وجود داشته باشد.
جاوااسکریپت کتابخانه های زیادی و قدرتمند هم دارد که کارهای زیادی انجام می دهند مثل JQuery,ExtJS و ... که البته بیشتر برای ساختن UI (رابط کاربری) در برنامه های تحت وب استفاده می شوند.
می توانی این لینک ها را هم یک نگاهی بیندازی.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا باز اگر سوال دقیق تری داری بپرس من در خدمتم.