(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: اما آقایون این تایپیک شوخی را با استهزا و مسخره کردن کسی اشتباه گرفتن به من ربطی نداره اما اون که تو ۴۰ سالگی ام درس میخونه عرضشا داره که با زن و بچه درس میخونه وگرنه مث ما درس خوندن که خیلی راحتتره دانشمندام چندین سال تحقیق کردن تا چیزی کشف شه لطفا و لطفا اگر حرفی میزنید خودتونا بزارید جای کسی که میخواید اون حرفا بزنید
نمیدونم این جمله خطاب به حرف من بوده که گفتم بغل دست من یکی مینشست جای بابای من ؟؟؟
اگه نه که هیچی.
اگه آره که شما هم واقعیتها را با ارزشها و اعتقادات اشتباه گرفتی. من حرف بدی نزدم. من واقعیت را گفتم و صد بار دیگه هم میگم. من از خود این بنده خدا پرسیدم که تو کجا و اینجا کجا؟ و ایشون هم گفت واسه پایه حقوقی میخوام مدرک بگیرم و حتی حاضر بود در حد دانشگاه پیام نور و آزاد هم که شده رتبه بیاره. و یه همکار دیگه هم داشت که باهم میومدن آزمون و اونم همین تصمیم را داشت.
من از خودم رو هوا حرف نزدم. و مطمئن باشید کسی که سن و سالش بالا هست و شاغل در بعضی جاهای خاص و میخواد ارشد امتحان بده با احتمال خیلی زیاد قصد گرفتن مدرک داره، نه یاد گرفتن درس. توجیهش هم قبوله. مدرک بگیر، حقوق بهتر بگیر.
نمونه ی زنده اش دایی خودم که مهندسی برق داشت و تو فولاد سپاهان کار میکرد (حدود ۲۰ سال اونجا کار میکرد) و یادمه تو سن چهل و اندی سال تصمیم گرفت مدرک ارشد برق بگیره و دلیلش هم این بود که اگه بگیرم میتونم یه قسمت بهتر فولاد مدیریت کنم و حقوقم بیشتر بشه و اینکارو کرد.
البته ایشون بعدش دکتری هم گرفت، این بار به دو دلیل : ۱/ بازهم ارتقا شغل . ۲/ تدریس در دانشگاه که الان داره دانشگاه هم تدریس میکنه
من نگفتم کسی که تو ۴۰ سالگی داره درس میخونه هیچی نیست و هیچی نمیشه. منم جای اون بودم و میدیدم با یه مدرک بالاتر حقوقم بهتر میشه ، این کارو میکردم ، کمااینکه خیلی ها دارن اینکار رو میکنن