من یه چیزی میخوام بگم که قبلا دیدم نتیجه داده . روی صحبت من با همه نیست چون خیلی ها از اول برنامه شون ادامه تحصیل بوده تا آخر هم پیش خواهند رفت
اما یه عده هستند الان که ناامیدن و فکر میکنن تا الان به جای خوبی برای به دست آوردن یه نتیجه عالی نرسیدن و در این زمان باقی مونده ممکنه نتونن خودشون رو برسونن
قبلا یه نفر بود که همین اوضاع رو داشت به من گفت خیلی نگرانم چکار کنم و از این حرفا
یه جرقه ای به ذهنم زد و بهش گفتم ، که از قضا به واقعیت پیوست و جواب داد
بهش گفتم فرض کن قراره بعد از کنکور یه آزمون استخدامی بدی . اگر به کنکور هم نرسی به اون که میتونی برسی
پس تا آخرین لحظه تلاشت رو بکن . اگر به کنکور رسیدی که فبها اگر هم نرسیدی موقعیت هایی هست که با علمی که اینجا به دست میاری میتونی ازشون بهره برداری کنی و این موقعیت صرفا یه آزمون استخدامی نیست . خیلی چیزها میتونه اتفاق بیفته
آقا زد این بنده خدا رو این اساس پیش رفت و یه آزمون استخدامی بعد از کنکور اجرا شد و اون تونست با آمادگی نسبی که برا کنکور بدست آورده بود تو اون آزمون قبول بشه : )
از طرفی چون کمی فشار کنکور رو از رو خودش با این دیدگاه برداشته بود بهتر تونست کنکور بده و از قضا قبول هم شد (البته نه یه دانشگاه خیلی توپ) : )
میخوام بگم خیلی از مواقع فشار بیخودی که خودمون به خودمون وارد میکنیم باعث میشه نتیجه نگیریم .
و البته نتیجه هم همیشه اونی نیست که ما فکر میکنیم
در پناه خدا موفق باشید : ) آمین