(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: پارسال یک مصاحبه از رتبه ۵۲ آی تی دانشگامون به دستم رسید که بعدا لا به لای فایلای لپتابم گم شد. امروز بعد مدتها پیداش کردم و دیدم چقدر مرتبط با این روزهاست و اصلا این مصاحبه رو باید اینروزاها خوند. منابع رو به دلایلِ امنیتی! حذف کردم تا دوستان سالِ اولی و کم تجربه دچار مشکل نشن. حتما حتما این مصاحبه رو بخونید. مخصوصا اونایی که از رتبه آزمونشون راضی نیستن.
واقعن ممنونم از این فایلی که گذاشتین، بسار روحم رو شاد کرد و انرژی بهم داد که من ۱۰۰% رتبه ۱ رقمی میشم، بنده خدا سرباز بوده، بعد درسم نخونده حالا ۵ بهمن مرور کرده،
حالا اکثر ماها از تابستون مشغول شدیم و درس خوندیم و الان که موقع دیدن نتیجه کارامون هست داریم جا میزنیم و یه جورایی داریم از تلاش کردن دست میکشیم، من مثلا همین امروز ظهر داشتم به این فکر میکردم که بزارم برای سال بعد و این افکار پلید، ولی الان با خودم فکر میکنم میبینم من چیزی از رتبه ۸۱ و یا ۶۲ و یا ۱۷ و یا ۱۰ کم ندارم و همه چیز مساوی هست
این جا یه نکته وجود داره و اون این هست که فقط فقط باید تستای ۸۵ تا ۹۲ رو بزنید و به هیچ عنوان به تستای سال های قبل اصلا نگاه نکنید این کار باعث میشه استرس بگیرید،
به امید موفقیت همه