(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من پارسال ریاضی ۶/۲۵ مشترک ۳۳ تخصصی ۱۸/۷۵ زدم رتبم تو معماری بیشتر از ۳ برابر اون چیزی که میگی شد. واقعیات همینه. همینجوری تصحیح میشه و همینجوری واست دانشگاه انتخاب میکنن و همینجوری بهت تو دانشگاهی که انتخاب کردن نمره میدن.
پس علم ما و نحوه تست زدن ما ، فقط و فقط با معیار کلید سنجش سنجیده میشه ، و نه درست حل کردن و درست درک کردن
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: امیدوارم امسال هم از این بدتر باشه چون من آنالیز عددی علوم کامپیوتر رو خوندم و تریپ سوالاش اینجوری هست! هرچند سوالای ۹۲ کامپیتر رو هم به سختی میتونم جواب بدم! و هنوز تو کف ۲ تاش هستم.
یادته یه روز گفتی فقط ۵ تا از ریاضی های ۹۲ رو تونستی حل کنی. یه لحظه به خودم مغرور شدم که مگه چی دادن که اینا انقدر ازش مینالن.
خودم ۴ تا درست زدم و ۵ تا غلط .
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: من خود به عینه دیدم که مختار (saeidkhan) در هنگامه پیکار معجززه گریست قهار!!!
شاید باشید و ایام به کام.
من عاشق این دیالوگ های توام.
من تقریبا از ۶ سال پیش تا حالا تصمیم دارم فیلم امام علی را کامل با صبر و حوصله بشینم ببینم اما موفق نشدم و دو سالی میشه که فیلم مختار هم به این تصمیم اضافه شده و هنوز موفق نشدم.
احتمالا بعد از کنکور این کارو بکنم. البته اگه چند سال به تعویق نیافته