منم افتضاح بودم، خیلی بد، از اون آزمونایی بود که حس میکردم تخصصی نرم رو پوکوندم و مشترکو متوسط زدم ولی اومدم میبینم تخصصی رو کلی اشتباه مسخره کردم و مشترکو هم همینطور، منم سر این آزمون سر بعضی درسا سوالاییو که حل کرده بودم نمیتونستم حلشون کنم نمیدونم چرا، مخصوصا معماری! و البته ساختمان
واقعا فک میکردم تخصصی رو بالای ۷۰ میزنم که اگه چنتا اشتباه مسخره هم نکرده بودم میشد ولی...
اینم درصدای من:
زبان: ۶۹
مشترک: ۴۱
تخصصی نرم: ۳۱ (هنوزم باورم نمیشه با چه اشتباهایی این درصدم شده)
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: درصورتی که فرمول سالمندی اینه
[tex]S_{n 1} = (1-a)S_{n} a T_{n}[/tex]
خیلی خوشحالم که اینو گفتید دوست عزیز، چون من داشتم واسه همین یدونه سوال کلی خودمو توبیخ میکردم و فک میکردم مشکل از حافظه .... منه! نگو منه بدبخت درست حفظ کرده یودم فرمولو فرمول مشکل داشته، منم سر جلسه همین مشکل واسم پیش اومد و اعصابمو بهم ریخت
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: داغونم! منی که زبانم همیشه ۶۰ بود شده ۲۶!
زبانو اینسری منم حال نکردم باهاش، یه چنتا سوال تو لغتاش بود که جفتش میشد صحیح باشه تو تخصصیشم همینطور!
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چون مشترک ۱۵ تا درست زدم و ۵ تا غلط .
دقیقا عین من، تخصصی ها از ۱۶ تا ۱۳ رو زدم که شده ۷ تا درست ۶ تا غلط! و از ۶ تا غلط سه تا رو فقط و فقط واسه بیدقتی غلط زدم، بقیه رو هم هنوز واسم سواله که امیدوارم با کمک دوستان اینجا بررسیش کنیم
دوستان اگه ممکنه این سوالای نرمو یه بررسی کنیم به نظرتون اشتباه نیست؟!
برنامه سازی:
-۹۳ به نظرتون گزاره دوم درسته؟! من که هرجور فک میکنم به نظرم اشتباه میاد
-۹۵ چجوری ارجاع معلق ایجاد میکنه؟؟؟! من که هرجور حساب میکنم نمیکنه(پارسه هم شورش رودرآورده با این پاسخنامه تشریحیش! آخه واسه این سوال نباید همون یه خط توضیح هم مینوشتی؟! فقط گزینه درست آخه؟!!!)
هنوز حسرت اون سوالای پایگاه داده ای رو میخورم که فقط بخاطر اشتباه خوندن سوال یا عجله خراب کردم، امیدوارم اینا واسم درس بشه تو اصل کاری ازاین شتباها نکنم
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)aidaa نوشته شده توسط: و سوال ۷۱، هر پردازه فقط به flag خودش دسترسی داره، چجوری ممکنه از حلقه ی whileش خارج شه؟
با این سناریو جفتشون وارد CS میشن:
p0 اول turn رو ۰ میکنه و فلگ خودش رو True میکنه پس اصلا وارد حلقه اولی نمیشه(دقت کنید که شرط turn!=0 هست که اشتباهه و از حلقه اول خارج میشه) و وارد CS میشه
p1 اول turn رو ۱ میکنه و فلگش رو true و دوباره وارد حلقه اولی نمیشه(چون turn =1 هست) و میره تو CS
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: منم با سوال ۶۳منطقی موافقم بنظرم هیچ کدوم میشه
به نظر من درسته:
FF سومی ( C ) دقت کنید با بقیه آسنکرونه، یعنی وقتی به ورودی توجه میکنه که B داره از صفر به یک تغییر حالت میده