(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)mohammad_god نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ق.ظ)majidh نوشته شده توسط: سلام دوستان من ترازم تو گرایش نرم افزار شده ۵۲۹۰ سهمیه بسیج هم دارم آیا تو دانشگاه های بابل ساری آمل شانس قبولی دارم؟
تورو خدا منو از استرس در بیارید.
با تشکر
ببخشین اونوخ این سهمیه بسیج دیگه از چه نوعشه ؟!!!!
یه تعداد داوطلب که بسیجی فعال دارن شانس قبولیشون حتی با درصدهای کمتر از یه عده که بسیجی فعال ندارن ،به نسبت قابل توجهی بالا میره.تازه سربازیشونم می افتند شهر خودشون از صبح تا ظهر خدمت می کنن و ناهار رو هم خونه ی خودشونن و از دستپخت مامانشون لذت میبرند تازه کلی هم کسری دارند.تازه توی استخدام هم سهمیه دارن(به همین ترتیبی که عرض کردم تقریبا همه جا) .
خدایا شکرت که من بسیجی نیستم .
دقیقا ۳ سال پیش که سطح قبولی ترازها خیلی از امسال بالاتر بود یکی از دوستان بنده با تراز ۵۳۰۰ و سهمیه بسیج قبول شد در صورتی که اون موقع ها ۵۷۰۰ هم جایی قبول نمی شد .
بسجی ها همه جا قبولند یا باید پولدار بود بری اروپا و آمریکا یا تو ایران پارتی (بسیجی) داشته باشی دیگه مشکلت حله
چقدر بعضی ها با افتخار میگن سهمیه داریییییییییییییییییییییییییییییم
!!!!!!!!!!!!!!!!
من نزدیکه ۱۰ سال بسیجی فعال دارم ولی خداییش اصلا هیچ موقعی ازش تو ورودی یونی استفاده نکردم بسیج و نهی نمیکنم ولی خیلی ظلم بزرگیه این سهمیه رو گذاشتن نو ورودی یونی هم شان دانشگاه آزاد پایین اومده و هم اونای که دنبال علم هستند و نه مدرک از ادامه تحصیل تو آزاد دلسرد شدند من خودم ۲ سال به خاطر این موضوع ارشد آزاد شرکت نکردم!
ادعای اسلامی بودن داره آزاد ولی راه اسلام و عدالت اسلامی رو نمی ره اونم تو جبهه علم
اونای هم که با سهمیه میان مقصر نیستند این سیاست اشتباه یونی آزاده
امیدوارم همه موفق بشن و عدالت برقرار بشه