(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: بچه ها تورو خدا میشه یکی به این چندتا سوالم جواب بده؟ایشااله خدا خیرتون بده از هرجا میخواین قبول شین فقط یکم منو راهنمایی کنید؟!
۱-من امسال یعنی سال ۹۳ میخوام کنکور ازاد ثبت نام کنم میدونین ثبت نامش کیه ؟
۲ -این خرید کارت تکمیل ظرفیت اینا قضیش کیه منم الان باید بگیرم؟
۳-اینکه علوم تحقیقات تبریز نرم افزار میخوام قبول شم به نظرتون از الن تا کنکور روزی چند ساعت بخونم خوبه؟؟میدونم کیفیت مطالعه مهم تره ولی یا چیز تقریبی بگین
۴-سعی کنم همه کتابارو یه دور بخکنم یا بعضیارو حذف کنم کنم رو بقیه تمرکز کنم؟چه درسایی رو واسه تمرکز توصیه میکنید؟
هرکی جواب این سوالا رو بده و کمکم کنه به حق ۵ تن ایشاللا خدا هم کمکش کنه
۱ - کنکورش سال بعد و زمان ثبت نامش تقریبا بهمن ماه
۲ - کسانی می تونن در تکمیل ظرفیت ترم بهمن ماه شرکت کنند که امسال کنکور داده باشن فقط حضور سر جلسه شرط شرکت در تکمیل ظرفیته !
۳ - اینکه چقدر لازم دارید برای خوندن بستگی داره به اینکه وضع فعلی تون چیه! ولی مطمین باشید کار سختی نیست ! رتبه من در سراسری یه مقدار بهتر از ۹۰۰ شد و تمام مدت تا کنکور ازاد هیچی نخوندم شاید یه کمی مرور کرده باشم روز قبل از ازمون ازاد! ترازم یه مقدار از ۷۰۰۰ کمتر شد! البته من هم می خواستم شهر خودم بخونم و برای همین تهران و بقیه رو نزدم ولی فکر می کنم با همین تراز می شه که تبریز هم اورد پس در حد معمولی بهت می گم کاری نداره قبولی!بخون قبولی!
۴ - واسه کنکور ازاد ؟ می خوای از حالا حذف کنی ؟ چ کاریه ؟ هر درسی که دوستش داری رو بخون ! اینم باز بستگی داره به وضع فعلی درسیت ! باید بر اساس اینی که هستی برنامه ریزی کنی اول بشین از خودت ی ازمون بگیر ببین وضع الانت چیه بعد برو بر اساس اون تصمیم بگیر که چقدر در روز بخونی چیا بخونی و چیا رو منبع بخونی و ...
ببین من همه سوالاتو جواب دادم ها !!! اولین نفر هم که هستم
برام جوشن کبیرو یک بار بخون! خیلی کمه سطح انتظاراتم