اول یه تشکر بکنم از دوستانی که تبریک گفتن.
بعد راهنمایی... یه سری چیزا نوشتم بعد پاک کردم، نمی دونم به درد بخور بود یا نه. به نظرم بهتره اگه چیزی مد نظرتون هست بپرسین من به همونا جواب بدم. حالا فعلاً علی الحساب کتابایی که خوندم رو می گم
زبان: کلاس زبان زیاد رفته بودم، واسه همین تقریباً چیزی نخوندم. فقط چون پارسه ثبت نام کرده بودم یه کتاب داده بود، قبل بعضی آزموناش یه نگاهی بهش می نداختم. البته بازم از این نخوندم ضربه خوردم، چون تمام غلطام و بیشتر نزده هام از همون ۱۰ تای اول بود.
ریاضی مهندسی: سفید گذاشتم، اما به نظرم کتاب پارسه خوب بود. تابستون نصف کتاب پوران رو خوندم، به درد نمی خوره. اما حتماً این درس رو بخونین چون واقعاً سخت نیست (البته نمی دونم کسی هم پیدا می شه که نخونه یا نه).
محاسبات: جزوهی پارسه رو خوندم، زیادم مهم نیست چی بخونین چون مطلبی نداره این درس. مهم سر جلسه ست که بتونین سریع و دقیق حساب کتاب کنین. نامردا یه سوالم داده بودن که کلیدش اشتباه بود اما اصلاحش نکردن، نشون می ده خود طراح هم زیاد حواسش جمع نیست
آمار: بازم کتاب پارسه رو خوندم (این که بعضیا رو می گم کتاب بعضیا رو می گم جزوه واسه اینه که یه سری رو مثل کتاب منظم فصل بندی کرده بودن و چاپ رنگی و... داشت، یه سری هم درست مثل جزوه پشت سر هم ردیف شده بود و تست و شکل و... درست حسابی نداشت). به نظرم خوب بود، هرچند حجم زیادی داشت. اما با برنامه جلو برده بشه نه سخته نه بیش از حد زیاد.
گسسته: کتاب پوران رو خوندم، اصلاً یادم نیست چطور بود. اما یادمه هفتهی آخر که مرور می کردم یه نکته ای توش دیدم که عینش تو کنکور اومد. گسسته بیشتر به خود فرد و سوالی که می دن بستگی داره.
ساختمان داده: مقسمی و جزوهی پارسه رو خوندم، هیچ کدوم به اون صورت به درد بخور نیست. به نظرم واسه این درس باید یه رفرنس هم خونده بشه، البته این فقط یه حدسه چون خودم نخوندم
نظریه: کتاب پارسه و پوران. پوران که بیخود بود، ولی پارسه بد نبود. البته استاد نظریهی ما سید جوادی بود، درس اونم تاثیر داشت. اینم از اون درساییه که رفرنس خوندنش توصیه می شه و من اشتباه کردم نخوندم.
مدار منطقی: پوران رو خوندم. چیز خاصی نداره این درس، بیشتر دقت می خواد تا دانش.
معماری: مقسمی رو خوندم ولی به ضرس قاطع می گم آشغاله
پر غلط، البته همین که نشستم غلطاشو در آوردم کمک کرد بهتر یاد بگیرم! یکی از دوستام می گفت پوران بد نیست.
سیستم عامل: کتاب پارسه رو نصفه خوندم، اما انقدر سخت دادن که زیاد ضرر نکردم از نخوندنم. ولی کتاب خوبی بود به نظرم، البته حجمش بالا بود.
مدار الکتریکی: سفید گذاشتم، از بزرگترین اشتباهاتم بود. البته تعریف جزوهی پارسه رو شنیدم، خودمم یه فصلشو خوندم بد نبود. اما از اونجا که از پایه مشکل داشتم و به هوای اینکه ۵۰ دقیقه وقت می دن و کسی به همهی ۲۰ تا نمی رسه ولش کردم. برعکس سیستم عامل امسال ساده داده بودن و ضرر کردم که نزدم.
الکترونیک دیجیتال و VLSI: واسه الکترونیک دیجیتال راهیان ارشد رو خوندم که بیخود بود، کل کتاب ۱۰۰ تا تست شاید داشت. اما یکی از دوستام می گفت راهیان ارشد واسه VLSI خوبه، خودم نخوندم. این ۲ تا درس رو با چیزی که از قبل تو ذهنم بود زدم و امسالم آسون داده بودن.
انتقال داده: واسه اینم عملاً هیچی نخوندم، یه مقدار جزوهی پارسه رو نگاه کردم. شانسی که داشتم این بود که ترم ۷ شبکه داشتم و یه سری مباحثش اونجا تکرار شد، چون تو خود انتقال داده عملاً هیچی بهمون درس نداده بودن. درس فوق العاده ساده ایه، اگه بدونین چیا قراره بیاد و منبع مناسب داشته باشین می شه هر ۵ تاشو زد.
آخر اینکه هیچ درسی رو نخونده نذارین، وگرنه علاوه بر ضرر کردن بعداً حسرتشم می مونه واسه تون.