(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: کتاب هایی که خوندی رو برامون بزار
سال دوم بود که شرکت میکردم پارسال یکم واسه مهندسی خونده بودم اما امسال دیگه فقط واسه علوم کامپیوتر . از تیر شروع کردم منابع رو جور کنم تابستون کتاب طراحی الگوریتم و گسسته مقسمی رو خوندم که خوندن و نخوندنش برای من فرقی نداشت !!!!! در کل این دو کتاب توصیه نمیشه !!!! و بقیه رو از مهر شروع کردم.فقط اشتباهی که کردم این بود که یکم عجولانه منابع رو خریدم یعنی یه سری از منابعی که خریدم رو اصلا نخوندم و یه سری منابع رو خیلی دیر خریدم مثل گسسته پوران.
گسسته: قلی زاده + پوران (ماه آخر) + یه جزوه که خیلی کامل نبود.
معماری: پوران + موریس مانو +( راهیان ارشد رو هم خریدم اما از کتابش خوشم نیومد و نخوندم) + ۴ جلسه ویس معماری مهندس یوسفی
ساختمان داده: پارسه + مقسمی (تست) + یک جزوه برای ساختمان و الگوریتم که بد نبود .
در کل برای این درس خیلی آماده بودم اما کنکوره دیگه !! بی دقتی و ...
نظریه زبانها: اوایل کتاب پیتر لینز + کتاب مهندس جبل عاملی + جزوه آخرین قدم پارسه + کتاب دکتر میبدی پارسه
این درسم بیشتر انتظار داشتم بزنم اما نشد واسه مهندسی هر ۵ سوال نظریه رو جواب دادم.
آنالیز عددی: به خاطر نیاز به حفظ فرمول علاقه ای به این درس نداشتم اوایل کمی از روی کتاب پیام نور بابلیان خوندم ولی رهاش کردم و ماه آخر یکمی از روی کتاب راهیان ارشد (مهندسی کامپیوتر) و مدرسان شریف خوندم.
زبان: کتاب ۵۰۴ و ۶ جلسه ویس زبان تخصصی پارسه دکتر مظفری
آمار: جزوه دکتر بیدرام که واقعا عالی بود . کتاب آمار پارسه رو هم فصلهای اولشو خوندم
ریاضی ۱و۲: کمی کتاب نیکوکار رو خوندم ولی بیخیال این درس شدم چون تمرین نکرده بودم!
-------
به نظر من بهتر بود کتاب ساختمان داده و طراحی الگوریتم پوران رو هم میخریدم!
خیلی دوست داشتم جزوه هایی که واسه آمار،ساختمان داده و طراحی الگوریتم دارم رو در اختیار دوستان بگذارم اما نمیدونم چه جوری؟!