|
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
کارنامه رتبه ۵۲ علوم کامپیوتر |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - tj3938 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آفاق جون تبریک میگم. |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ق.ظ)tj3938 نوشته شده توسط: آفاق جون تبریک میگم.ممنون
|
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - fatima1537 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ق.ظ
تبریک میگم من هم فقط مجاز شدم! |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ
من نظریه فکر میکردم بالای ۵۷% زده باشم نمیدونم چرا درصد نظریهام زیر ۵۰ شده !! فکر کنم واسه یکی از سوالها کلید تغییر کرده. |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - Parva - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ
منم تبریک می گم خیلی خوشحالم که قبول شدی به امید موفقیت های بیشتر |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - fatemeh-r - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ
منم تبریک میگم امیدوارم بتونی جایی که دوست داری قبول بشی |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - saba_1984 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ق.ظ
آفاق جون تبریـــــــــــــــــــــــک . |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - matu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ
منم تبریک میگم منم ۷۵ شدم کمی خراب کردم |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ)matu نوشته شده توسط: منم تبریک میگم منم ۷۵ شدم کمی خراب کردمبهتون تبریک میگم همین که میتونید شهر تهران بیاریم خیلی خوبه
|
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - matu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ
ممنون ولی به نظرتون من کجا قبول میشم؟ |
|
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - Masoud05 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ
آفاق بهت تبریک میگم، به خاطر بیار اون نا امیدی که داشتی( مخصوصاً برای درس آنالیز) و با اون اراده که داشتی از پس مشکلات براومدی . این یه درس برای من و همه افرادی هست که رتبه شون خراب شده. کتاب هایی که خوندی رو برامون بزار |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: کتاب هایی که خوندی رو برامون بزارسال دوم بود که شرکت میکردم پارسال یکم واسه مهندسی خونده بودم اما امسال دیگه فقط واسه علوم کامپیوتر . از تیر شروع کردم منابع رو جور کنم تابستون کتاب طراحی الگوریتم و گسسته مقسمی رو خوندم که خوندن و نخوندنش برای من فرقی نداشت !!!!! در کل این دو کتاب توصیه نمیشه !!!! و بقیه رو از مهر شروع کردم.فقط اشتباهی که کردم این بود که یکم عجولانه منابع رو خریدم یعنی یه سری از منابعی که خریدم رو اصلا نخوندم و یه سری منابع رو خیلی دیر خریدم مثل گسسته پوران. گسسته: قلی زاده + پوران (ماه آخر) + یه جزوه که خیلی کامل نبود. معماری: پوران + موریس مانو +( راهیان ارشد رو هم خریدم اما از کتابش خوشم نیومد و نخوندم) + ۴ جلسه ویس معماری مهندس یوسفی ساختمان داده: پارسه + مقسمی (تست) + یک جزوه برای ساختمان و الگوریتم که بد نبود . در کل برای این درس خیلی آماده بودم اما کنکوره دیگه !! بی دقتی و ... نظریه زبانها: اوایل کتاب پیتر لینز + کتاب مهندس جبل عاملی + جزوه آخرین قدم پارسه + کتاب دکتر میبدی پارسه این درسم بیشتر انتظار داشتم بزنم اما نشد واسه مهندسی هر ۵ سوال نظریه رو جواب دادم. آنالیز عددی: به خاطر نیاز به حفظ فرمول علاقه ای به این درس نداشتم اوایل کمی از روی کتاب پیام نور بابلیان خوندم ولی رهاش کردم و ماه آخر یکمی از روی کتاب راهیان ارشد (مهندسی کامپیوتر) و مدرسان شریف خوندم. زبان: کتاب ۵۰۴ و ۶ جلسه ویس زبان تخصصی پارسه دکتر مظفری آمار: جزوه دکتر بیدرام که واقعا عالی بود . کتاب آمار پارسه رو هم فصلهای اولشو خوندم ریاضی ۱و۲: کمی کتاب نیکوکار رو خوندم ولی بیخیال این درس شدم چون تمرین نکرده بودم! ------- به نظر من بهتر بود کتاب ساختمان داده و طراحی الگوریتم پوران رو هم میخریدم! خیلی دوست داشتم جزوه هایی که واسه آمار،ساختمان داده و طراحی الگوریتم دارم رو در اختیار دوستان بگذارم اما نمیدونم چه جوری؟! |
|
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - **sara** - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آفاق جون تبریک می گم. ان شا ا... همیشه موفق باشی. یه وقت ما رو فراموش نکنی ![]() مشتاق راهنمایی های بی نظیرت هستیم |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - shahryar - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ
آفاق خانم تبریک میگم. ایشالا همیشه موفق باشین. |