منم با بی ربط بودن جزوه پارسه کاملا موافقم!
شاید خیلی از بچهها با کلاس رفتن موافق نباشن ولی من یک سری اطلاعات در مورد کلاس هایی که الآن برای معماری هست دارم و امیدوارم مفید باشه! (به نظر من اگر کسی احساس می کنه که خودش از پس معماری بر نمی آد تابستون رو کلاس بره چون بعد از مهر دیگه واقعا فقط وقت گیر هستش)
الف) پارسه - نامور: من از سه نفر شنیدم که اصلا خوب نیست! یک نفر هم می گفت بد نیست( از بچه های IT بود) و هیچ کدوم حاظر نشدن جزئی اطلاعات بدن!
ب) نصیر - یوسفی (نویسنده کتاب پوران پژوهش): منبع آمار ۴ نفر هستن
دو تاشون معتقد بودن کلاس واقعا خوب بود و اونهارو از تصور آکادمیکی که راجع به معماری دارن به سرعت و سهولت وارد جو تستهای کنکور کرد(این دقیقا جمله یکی از همون بچه هاست) البته اونا استادای خوبی تو دانشگاه نداشتن...
دو تای دیگه می گفتن که این کلاس برای معماری IT می تونه کافی باشه (به شرط اینکه کلی تست بزنی) ولی در کل Test Base هستش و بر اساس تستهایی که در سالهای گذشته اومده طرح درس ریخته شده نه مباحث کلی معماری؛ در کل عقیده داشتن خیلی مفهومی درس نمیده! و اگه یک سوال با تیپ جدید بیاد احتمالا نمی تونن حل کنن؟!
ج) نصیر - اجلالی
شنیدم ایشون استاد شریف هستن) من خودم یک جلسه سر کلاسشون بودم! فکر می کنم رشته خودشون سخت افزار بوده و شاگرداشون عقیده داشتن خیلی با اطلاعات هستن!
جلسه اول که خیلی مفهومی بود(زیادی؛ طوری که من رسما حوصلم سر رفت) و ظاهرا تا آخر هم همین طور بوده و اگر اصلا هم معماری پاس نکرده باشی مفید هستش! ولی ایشون زیاد تستی درس نمیده و سرعت یوسفی رو هم ندارن!
نتیجه ای که من گرفتم این بود که بعد از کلاس یوسفی می تونی تست های IT رو راحت بزنی و یک جورایی تو تست های نرم افزار هم راه بیفتی و لی تو کلاس اجلالی یک چیزایی از معماری رو واقعا یاد می گیری و تازه باید خودت بری تست زدن یاد بگیری...