دوستان ضمن تبریک فراوان به همگی و ان شاء ا... که در ادامه کار هم موفق باشید ایشالا که شنونده خبر از فرصت های مطالعاتی های خوب و هیئت علمی شدنتون در دانشگاهها و شهرهای مطرح در آینده نه چندان دور باشیم و خیلی ممنون میشیم اگر که مصاحبه ای ازتون اینجا داشته باشیم. بویژه عزیزانی که مقطع ارشدشونو دانشگاههای خوب بودن و در حین تحصیل کنکور دادند چرا که الان ابهام بزرگ واسه من زمانبندی و تقسیم وقتم! بین تز ارشدم و کنکوره!(البته فک کنم همه عزیزان تا الان از دانشگاههای تاپ بودن ارشدشونو)میدونید که چه سختگیریهایی میشه روی این زمینه. اینکه از چه منابعی استفاده کردید و به کجاها رفتید واسه مصاحبه و رزومه کاریتون(مقاله، تالیف، تدریس،T.a و معدل و دانشگاه ارشد) چقدر وقت خوندید و چقدر پیش زمینه تون توی درسهای کنکوری قوی بود که طبعش نیاز به خوندن کمتر داشتید.
میدونم که بعضی از عزیزان معدل و رتبه و درصدهاشونو گفتن اما خیلی خیلی پراکنده داخل تاپیکها پخش شده اگر یکم توی زمینه تاپیک های مقطع دکترا هم انسجامی مثل تاپیک های ارشد بوجود بیاد خیلی خوب میشه و فک کنم این مسئله میتونه با مصاحبه از این دوستان پراکندگی مطالب امسالو تا حد زیادی مرتفع کنه.
مرسی