نتایج نهائی دکترا - نسخهی قابل چاپ |
نتایج نهائی دکترا - a_azarbarzin - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ
سلام رتبه ۹ کد رشته ۲۳۷۲ آی تی مهندسی فناوری اطلاعات -دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -روزانه هوراااااااااااااااا |
نتایج نهائی دکترا - banafshe - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
تبریک میگم خیلی خوبه ولی چرا وضعیتتون رو پشت کنکوری ارشد نوشتین؟ یه کم دچار تضاد شدم |
RE: نتایج نهائی دکترا - salkhordeh - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
..... |
RE: نتایج نهائی دکترا - abraham - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ)a_azarbarzin نوشته شده توسط: سلام تبریک میشه بگید چه منابعی رو خوندید |
RE: نتایج نهائی دکترا - a_azarbarzin - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: تبریک میگم خیلی خوبه ولی چرا وضعیتتون رو پشت کنکوری ارشد نوشتین؟ یه کم دچار تضاد شدم چون همسرم قبول شده و باعث خوشحالی من |
RE: نتایج نهائی دکترا - zahra13.66 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
a_azarbarzin میشه لطف کنی بگی از چه منابعی استفاده کردی؟؟؟؟ ثواب داره در ضمن خیلی خیلی مبارکه |
نتایج نهائی دکترا - arta.66 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
خیلی مبارکه>>>آره دوستان منم خواهشم اینخه کسایی که موفق شدن تجربیات و منابع رو معرفی کنن |
نتایج نهائی دکترا - yasemi - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
دوستان تبریک میگم لطفا تجربیات خودتونو بنویسید برای ما خیلی مفیده. ممنون و اینکه وضعیت علمی شما چطور بوده : کتاب، مقاله، کار تحقیقاتی و ... |
نتایج نهائی دکترا - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
روزانه صنعتی اصفهان- معماری بودم البته نوشته مهندسی کامپیوتر ترتیب انتخاب رشته: تهران امیرکبیر صنعتی اصفهان بهشتی علم و صنعت اصفهان |
RE: نتایج نهائی دکترا - Farid_Feyzi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
مهندسی نرم افزار روزانه-علم و صنعت ایران پسرفت خوبی کردم در کل! ترتیب انتخاب رشته: تهران علم و صنعت بهشتی امیرکبیر تربیت مدرس |
نتایج نهائی دکترا - javadjj - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
من نتیجه دوستم رو میگم که کنکور دکتری هوش شرکت کرده بودند با رتبه ۵۴ روزانه دانشگاه زنجان دکتری هوش مصنوعی |
RE: نتایج نهائی دکترا - salkhordeh - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: روزانه صنعتی اصفهان- معماری بودم البته نوشته مهندسی کامپیوتر فکر کنم کلا میخوان دکتری رو بدون گرایش کنن چون اساتید هم محدودیتی در گرفتن دانشجو از سایر گرایش ها نداشتن |
نتایج نهائی دکترا - yasemi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
دوستان به همه تبریک میگم |
نتایج نهائی دکترا - MEHDI_M - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
یکی از دوستان با رتبه ۲۷ روزانه نرم افزار تربیت مدرس قبول شده |
نتایج نهائی دکترا - banafshe - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
تبریک به همگی برای همه خیلی خوشحال شدم |