سلام
به همه اونایی که در آزمون ۹۲ شکست خوردن،
دوران نقاهت رو پشت سر گذاشتن،
شکستشونو پذیرفتن
و حالا میخوان واسه آینده تلاش کنن
تا ایشالا سال دیگه به هدفشون برسن
راستش تصمیم گرفتم به دوستایی که توی مبحث" مطالعه ی گروهی آزمون ارشد ۹۳ " در حال تلاشن بپیوندم، دیدم اصلا در توانم نیست که باهاشون رقابت کنم.
یه حس خجالت ، یا سرحوردگی یا چیزی شبیه به این بهم اجازه نداد وارد بحث پر از انرژیشون بشم...
جسی که فک کنم با خیلیا آشناست.
فکر میکنم اونایی که مثه من امتحان خوبی ندادن ، احساس مشترکی دارن ...
یه حس سر درگمی....
بازی اینجوریه برای هر جزوه هر درس یا برای هر N تعداد ساعت مطالعه یک امتیاز
هر دور هر جزوه یا n مقدار ساعت مطالعه یک امتیاز
هر سری تست یا n مقدار ساعت مطالعه از هر درس یک امتیاز
یعنی
مثلاً مدرسان شریف یا مثلاً فلان تعداد ساعت مطالعه واسه هر درس یک امتیاز
تستای پارسه واسه هر درس یک امتیاز
......تستای دیگه که من بلد نیستم واسه هر درس یک امتیاز
یا مثلاً [ برای n تعداد ساعت مطالعه ] یک امتیاز
هر ۸ امتیاز یک درجه ارتقا خواهید گرفت....
یالا بچه ها
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پا شین که غمو غصّه دیگه بسّه
باید تیممونو جمع کنیم شروع کنیم
اسبتونو سوار شین
برو بچههای
انرژی مثبت
مطالعه گروهی
همگی بیاین
هرکس فک میکنه امسال به جایی نرسیده بیاد اینجا شروع کنیم که داره وقت میگذره
میدونم بعضیا دودلید، که شاید قبول شید، ولی با توجه به تاریخ امتحان ریسک نکنید.
پاشید بچه ها بیاین با هم فکری هم و مشورت با دوستامون که قبول شدن ، دست تو دست هم ازین سد بگذریم
اقایون خانوما تا آخر این هفته جزوتونو انتخاب کنید که میخوایم اسبامونو زین کنیم
منبع
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
شاید بشه که
تعداد ساعت خوانده شده را معیار بگیریم
این فقط کمک میکنه ساعات مطالعه افزایش پیدا کنه و حس رقابت ایجاد می کنه
این ایده خیلی خوبیه چون تنوع داره و باعث میشه افراد برای هم یکنواخت نشن و نرن توی فاز تنبلی قبلیشون
این در انجمنی که داوطلبانش برای فوق تخصص دکتری پزشکی آماده می شوند در حال اجراست لینکش هم که آمده است
++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام به همه خسته نباشین
راستش قراره چندتا ایده رو بریزیم تو چرخ گوشت یه بندری درست کنیم با هم بخوریم...
چند وقت پیش دکتر شایان پیشنهاد دادن که دروس رو به صورت آزمون با هم برگزار کنیم که نشد متاسفانه...
دکتر زنده یاد محمد مهدی هم پیشنهاد دادن که همه پایین پستاشون به صورت اجباری یه نکته بزارن که آن نیز اجرا نشد که نشد...
بالاخره دکتر ملیکا پیشنهاد دادن هر چند روز یه مبحث داخلی رو انتخاب کنیم و با هم بخونیم و نکته بزاریم که این هم تحت شعاع عقب افتادن امتحان قرار گرفت
به هرحال یه کار ترکیبی از پیشنهادات رو ایشالا انجام میدیم به این صورت که برای هر مبحث داخلی(فقط داخلی چون مهم و فراره) چند روز تعیین میکنیم(مثلا آسم از ۱۷ تا ۲۲آبان) و توی اون روزا با هرپست یا در پایین هرپست یک تست میزاریم که هم خودآزمایی کرده باشیم هم یادآوری هم نظمی داده باشیم.
اگر پیشنهادی دارین بدین تا مسوول آزمون رو تعییین کنیم... @};-
موفقیت از آن همه ماست
بدون شک @};-
منبع
انرژی مثبت، در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
از اونجایی که این تاپیک برای دوستان پشت کنکوری هست به بخش "ازمون ۹۳" منتقل می شه. علاقه مندان می تونند در اون محل پیگیر این جریان باشن.