(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: شما یه مجله علمی مثال بزنید که اعتباری داشته باشه و تبلیغ اینجوری کنه.
برای مجلات حق عضویت پرداخت میشه.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: درآمد گوگل اولا" از تبلیغ نیست
درآمدش از چیه دقیقاً؟
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: شما یه محصول داشتید باسم بسته مانشت که فروختیدش . حالا سود داشت یا ضرر نمیدونم
من فقط تهیه اش کردم. مسولیت پخش با یه شخص ثالث بود. پولی جیب من نرفته.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: سال ۸۹ قیمتش بالا بود ولی بعدا" دیگه سال بعد و بعدش دیگه قیمتش منصفانه بود
سال ۸۹ قیمتش ۵ هزار تومان بود فکر کنم که ۲ هزار واسه پست میرفت بقیه اش هم برای شخص ثالثی که رایت میکرد و ...
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: ولی لطفا" فقط روی تولیدات مانشت قیمت بذارید نه تولیدات دیگران.
۵ هزار تومان قیمت گذاری نیست. دقیقا قیمت تهیه و ارسال هست و من هم وقت انجام این کار رو نداشتم بقیه انجام دادن.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: آقای دکتر بنظرتون الآن دامین مانشت ارزشش در بازار چنده؟
۱۵۰ میلیون تومان اگه خدایی نکرده بخوایم بفروشیم!!!!!!!
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: خب میزان کمکها را هم در طول این چند سال بگویند
میزان کمکها هر ماه نمایش داده میشه. ما ماهی حدود ۱۰۰ هزار تومان هزینه داریم. هزینهها در مجموع ۴ سال حدود ۲ میلیون تومان بوده. ولی امسال به شدت افزایش یافته. (به دلایل ارزی) میزان هدیه این اواخر ماهی حدود ۵۰ هزار تومان بوده. البته هر ماه میزان هدیه نمایش داده میشه برای کاربران.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: من خیلی ساده بشما میگم بالای پانزده میلیون میخرنش.
واقعا متاسفم که قیمت مانشت رو اینقدر پایین میدونید.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: کاربران هم که همیشه کاربرند و اصولا" وقتی سرقفلی یه مغازه را قیمت میذارن مشتریاش را میشمرند ولی پول سرقفلی به مشتریاش نمیرسه.
گوگل هم به شما پولی نمیده
این کاربران هستند که دارند از مانشت سرویس میگیرند. و البته جو مانشت همیشه اینطوریه که کاربران بدون منت و تنها در راه اشاعه علم و دانش فعالیت میکنند. اگه قرار باشه پولی تقسیم بشه!!! باید بین مدیران باشه
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: همین که من و شما مثلا" مدرسان شریف را میشناسیم و میدونیم اینجور موسسات پول الکی بدست میارند ولی یه ریال الکی خرج نمیکنن برای من و شما بس که بدونیم سود مانشت و هزینه شما بی جواب نیست .
محض اطلاع بگم که مانشت هیچگاه به موسسات مراجعه نمیکنه. فکر میکنید ما در مدرسان شریف بسط نشستیم که بیان تبلیغ بدن به ما؟ من هنوز حتی مسوول تبلیغشون رو هم ندیدم. تنها بر اساس یه سری توافقات آگهی پذیرفته شده. پیشنهادهای بسیار اغوا کننده بوده که رد شده. جاش اینجا نیست. ما برای این موسسه رپورتاژ آگهی ندادیم. تنها یه بنر قرار دادیم. نمیدونم چرا این همه برای شما سخته پذیرش این بنر.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: اقای دکتر اجرشون در هر دو مورد میتونست بیشتر بشه اگه کنکور آزمایشی یا محصولات علمی در مانشت ایجاد میکردند و نقد اینجا فقط واسه این بود که بگم ارزشی که کاربران به مانشت دادند بخاطر اهدافی بود که مانشت داشت و انگار داره یه کم میره تو خاکی !!
ارزشهای مانشت سر جاش هست. شما که تنها یک ماه هست که عضو هستید خیلی آشنایی ندارید باهاش. ممکنه شما از طرف موسسات مسول تخریب مانشت باشید یا نونتون توی این کار باشه. خداوند خودش شاهد و ناظر عمل ما هست. مانشت ۴ سال فعالیت کرده و توی این ۴ سال تنها ۲ تا آگهی جذب کرده. منش ما سودجویانه نبوده. هر چند که باز میگم تجاری سازی برخی ایدهها در مانشت اصلا بد نیست و به نفع کاربران هست. در هر حال شما میتونید ما رو نقد کنید و ما هم استقبال میکنیم. به شرطی که نقد سازنده و به جا باشه. ادامه این تاپیک رو به عنوان اصلیش یعنی مانشت ۴ برگردونیم.
هدر عنوان سایزش تغییر کرده. تغییراتی هم در سایت اصلی ایجاد شده. ان شا الله امکانات جدید مانشت سریعتر افتتاح بشه.