نمیخوام این بحث را ادامه بدم ولی خانم مدیر یا از سر نااشنا بودن و یا بخاطر احساس مسئولیت در مدیریت این صحبتها را مینویسن که من جوابیه جناب دکتر و خانم مدیر را میدهم :
۱- اقای دکتر عزیز، شریف یک مثال بود . شما یه مجله علمی مثال بزنید که اعتباری داشته باشه و تبلیغ اینجوری کنه.
۲- اقای دکتر عزیز، شما خودتون را با گوگل مقایسه نکنید و البته و صد البته شما و من میدونیم که درآمد گوگل اولا" از تبلیغ نیست ثانیا" از این تبلیغها(در این سطح) در گوگل نمیشه.و البته مقایسه اصلامقایسه درستی نیست که حالا بخوایم سرش بحث کنیم.
۳- شما یه محصول داشتید باسم بسته مانشت که فروختیدش . حالا سود داشت یا ضرر نمیدونم. ولی یه زحمتی کشیده بودین منابع بقیه را جمع و جور کردین ریختی تو سه تا دی وی دی و فروختین. سال ۸۹ قیمتش بالا بود ولی بعدا" دیگه سال بعد و بعدش دیگه قیمتش منصفانه بود. الان هم اگه چیزی تولید کردین بگید ما پولش را بدیم. ممنون زحمات شما بابت فروم هستیم ولی مانشت محصولی نداشته. یه محلی است که بقیه میان تجاربشون را در اختیار بقیه میذارن. ولی من راضی نیستم مدیون باشم اگه یه خط مطلب علمی تولید شما را من دانلود کنم و پولش را ندم. نهایتش اینه که اگه دیدم قیمت بالاست نمی خرم. ولی لطفا" فقط روی تولیدات مانشت قیمت بذارید نه تولیدات دیگران.
۴- ببینید ما در یک محیط علمی داریم بحث میکنیم نه تو کوچه و بین مردم عوام. آقای دکتر میگن اینجا هزینه و ضرر داشته و خانم مدیر هم طرفداری میکنن. لطف کنید یه بیلان هزینه را ارائه نمایید تا میزان هزینه اش معلوم بشه.
اقای دکتر یه جایی در همین مانشت گفته بودند همین اواخر که هزینه مانشت در طول این چند سال به یک میلیون نرسیده. خب میزان کمکها را هم در طول این چند سال بگویند.
اما اینکه ایا مانشت واقعا" درامدش اینجوری حساب میشه برای دوستان تحصیلکرده و خانم مدیر باید عرض کنم که اینجوری نیست.
این را اقای دکتر بخوبی میدونن. آقای دکتر بنظرتون الآن دامین مانشت ارزشش در بازار چنده؟ اگه مانشت را جمع کنید دامین را میخواهید بفروشید دیگه؟ خودتون بگید چند می ارزه. همین موسسات کنکوری میخرنش.
من خیلی ساده بشما میگم بالای پانزده میلیون میخرنش.
نوش جونتون. زحمت کشیدین . ۴ سال هم وقت گذاشتین. تولید شما ست و باید حاصل زحمت شما بخودتون برسه.
کاربران هم که همیشه کاربرند
و اصولا" وقتی سرقفلی یه مغازه را قیمت میذارن مشتریاش را میشمرند ولی پول سرقفلی به مشتریاش نمیرسه.
همین که من و شما مثلا" مدرسان شریف را میشناسیم و میدونیم اینجور موسسات پول الکی بدست میارند ولی یه ریال الکی خرج نمیکنن برای من و شما بس که بدونیم سود مانشت و هزینه شما بی جواب نیست .
در مورد اینکه خانم مدیر من را بی انصافی متهم میکنن باید بگم اینطور نیست . و بهتره ایشان هم وقتی در موردی اطمینان ندارند فورا" کسی را متهم نکنن و مطمئن باشند دکتر اجر اخرویش محفوظه. اجر دنیویش را هم خو.اهد گرفت.
اقای دکتر اجرشون در هر دو مورد میتونست بیشتر بشه اگه کنکور آزمایشی یا محصولات علمی در مانشت ایجاد میکردند و نقد اینجا فقط واسه این بود که بگم ارزشی که کاربران به مانشت دادند بخاطر اهدافی بود که مانشت داشت و انگار داره یه کم میره تو خاکی !!
همین و بس. نمیخواستم وارد چرتکه و حساب بشم ولی اجبارا" این پست را بعنوان جوابیه زدم.
حق یاورتان باد.