زمان کنونی: ۰۹ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۱۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

مانشت ۴ از امروز

ارسال: #۱۰۶
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۶:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ، توسط sun-shine.)
مانشت ۴ از امروز
دکتر تنهایی و همه دوستانی که سایت جدیدو طراحی کردید خسته نباشید.
یه پیشنهاد دارم. اگه امکانی اضافه بشه تا کامنت هایی که در پروفایل دیگران میذاریمو بتونیم حذف کنیم بهتره میشه. تشکر
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , equilibrium , Eternal , M*Gh
ارسال: #۱۰۷
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۶:۲۱ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  رنگ‌های مانشت ۴ تغییری نسبت به مانشت ۳ ندارند. نمی‌دونم دوستان در مورد کدوم رنگ‌ها توضیح می‌دن. رنگ آبی که کلا توی مانشت۳ داشتیم. بک گراند هم همون قبلیه الان.
تنها تغییر توی بخش فروم هدر+فوتر هست. + فونت. فونت مطالب رو فکری به حالش می‌کنیم ان شا الله. فعلا در حال فیدبک گرفتن هستیم.
دکتر جون رنگ که تا دلتون بخواد تغییر کرده...از اسم کاربری که گوشه بالا سمت راست نوشته شده بگیر تا رنگ نقل قولها و ....و رنگهای که برای قسمتهای جدید در نظر گرفته شده..... فضای کادر وسط هم به نظر میرسه اب رفته و البته اندازه فونت هم یه جاهایی انگار کوچکتر شده... بنر هم خیلی سرد شده سرد و کوچیک!...رنگ بالای بنر هم که تیره هست اصلا جالب نیست...
البته این صحبتها به منظور ارتقا مانشت هست و گرنه دستتون هم خیلی درد نکنه کلا!

think positive
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال: #۱۰۸
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۶:۵۸ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
پیش نمایش تاپیک‌های سوال و جواب.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهره‌برداری به زودی Big Grin

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , crevice , azad_ahmadi , maneshty , good-wishes
ارسال: #۱۰۹
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۰۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ، توسط atenaa.)
مانشت ۴ از امروز
خیلی خیلی بهتر شده الان ممنون

فقط کاش هدر سایت یکم بزرگتر بود

دنیا اگه تاریک شد
دستای فانوسو بگیر
با من بیا با من بیا
چیزی نمونده از مسیر
سرما و سوز برف رو
آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست
ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق
۰
۰
ارسال: #۱۱۰
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۱۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ، توسط kati.)
RE: مانشت ۴ از امروز
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  پیش نمایش تاپیک‌های سوال و جواب.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهره‌برداری به زودی Big Grin
دستتون درد نکنه Smile چقدرخوبه جوابی که از همه کامل تر هست رنگش با بقیه فرق داره
بامزه شده....مدلش خارجی شدهBlush
۰
۰
ارسال: #۱۱۱
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۰۸:۳۲ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
سلام
نمی دانم مشکل مربوط به کامپیوتر منه یا سایت ولی save کردن صفحات سایت بر روی هارد کامپیوتر خطا می دهد و مانع از save می شود. اگر رفع بشه خیلی خوب میشه چون خودم با این موضوع خیلی مشکل دارم
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۱۲
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
دستتون درد نکنه ، خسته نباشید
منم با نظر دوستان موافقم ، خیلی خاکستری شده رنگا ، کسل کننده هستش
و یکی هم اینکه عنوان تاپیک ها که آبی هستش خیلی بزرگه ، اصلا به صفحه نمیاد، بزرگتر از هدر هستش.

تاپیک سوال و جواب خیلی خوب شده ولی بنظر من بهتر میشد حداقل آواتار ها و وضعیت آنلاین و آفلاین بودن هم دیده بشه.

Heart زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست Heart
۰
۰
ارسال: #۱۱۳
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۵۳ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط:  تاپیک سوال و جواب خیلی خوب شده ولی بنظر من بهتر میشد حداقل آواتار ها و وضعیت آنلاین و آفلاین بودن هم دیده بشه.
پیش نمایش هست. داره روش کار می‌شه.

فونت‌ها به تاهوما بازگردانده شد. برای تغییر ctrl+F5 بزنید.

۰
۰
ارسال: #۱۱۴
۲۸ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ، توسط MarkLand.)
مانشت ۴ از امروز
اره تاهوما خیلی بهتره...چشمام در اومد این دو روز!... رنگ تاپیکها و اسم کارابر و...کلا خاکستری ها رو هم به همون ابی تیره سابق برگرده بهتره....بنر کوچبکه و فضای سفید زیادی زیر بنر تا اسم کاربر وجود داره بنر سایز قبلش بهتر بود...رنگ تیره بالا و پایین هم تغییر کنه باز بهتره دل گیر شده...این ابی که اکثر دکمه ها هستن مثل دکمه پاسخ جدید یه خورده بی روح و سرده...سیستم امتیاز دهی هم عالیه همونی شد که بیرون با دوستان بحث شده بود و اینجا هم مطرح شد خوشحالم که به این سمت رفتید باید همه قسمتها به همین سمت بره...

دکتر جان اندازه ستونهای اول و دوم هر بخش بزرگه منظورم همون ستونهای زیر عبارت موضوعات مهم و موضوعات معمولی هستش...

think positive
۰
۰
ارسال: #۱۱۵
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۲۲ ق.ظ
آقای دکتر وقتی که رو اسم دانشگاه کلیک میکنمم ارور زیر ظاهر میشه
[تصویر:  19406697540353978219.png]

یه خونه که اندازه ی دستامونه

که گوشه کنارش پر از حرفامونه

یه خونه که حالا دیگه اونجا نیستی

تو دیگه لب پنجرش وای نمیستی
مادر
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: admin
ارسال: #۱۱۶
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ ق.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط:  آقای دکتر وقتی که رو اسم دانشگاه کلیک میکنمم ارور زیر ظاهر میشه
[تصویر:  19406697540353978219.png]
مشکل حل شد.

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: bargozideh
ارسال: #۱۱۷
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۵۳ ق.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  دکتر جان اندازه ستونهای اول و دوم هر بخش بزرگه منظورم همون ستونهای زیر عبارت موضوعات مهم و موضوعات معمولی هستش...
بررسی می‌کنم.

پیش نمایش قابلیت جدید مانشت۴ :

جستجوی سوالات و منابع.
بهره‌برداری به زودیSmile

۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , azad_ahmadi , Breeze , SaMiRa.e , انرژی مثبت , good-wishes , maneshty
ارسال: #۱۱۸
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  بررسی می‌کنم.

پیش نمایش قابلیت جدید مانشت۴ :

جستجوی سوالات و منابع.
بهره‌برداری به زودیSmile
واقعا ممنون ..خیلی قشنگه ..
تو مبحث گرافیک و نقاشی ترکیب رنگ صورتی با آبی خیلی ست میشه و جزء دسته ی مناسبترین ترکیب هستش .. ( محض اطلاع ترکیب رنگ نارنجی هم با سبز خیلی خوبه ) .. همه ی رنگها تو زمینه ی آبی باشه یه کم یخ میشه و این خیلی خوبه که از یه ترکیب متفاوت تر استفاده بشه ..

از طرفی به عنوان پیشنهاد ، اگر برای شما امکانپذیر هستش رنگ اسامی کاربرای معمولی هم از طوسی تغییر پیدا کنه خیلی بهتره .. چون معمولا این رنگ طوسی در وب برای نمایش حالت های inactive استفاده میشه ... یه کم پررنگ تر بشه یا رنگش تغییر پیدا کنه خیلی بهتر میشه ..

بعد اگه امکانش هست این شکلک ها تو بخش چت هم تغییر بدید چون اصلا طبیعی نیستن .. شکلک های مربوط به بخش ارسال پاسخ خیلی قشنگ تر و طبیعی تر هستش ..

در این چند روزه تغییرات خیلی مفید و خوبی در مانشت ۴ ایجاد کردید که من به نوبه ی خودم دیگه احساس غریبگی نمیکنم .. قطعا نوشته های همه ی دوستان به خاطر بهبود مانشت ۴ هستش و از اینکه صبوری میکنید و به تک تک نظرات اهمیت میدید ممنونم .
موفق باشید

[تصویر:  2hpj6v9.png]
۱
۰
ارسال: #۱۱۹
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۱ ق.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)saam نوشته شده توسط:  از طرفی به عنوان پیشنهاد ، اگر برای شما امکانپذیر هستش رنگ اسامی کاربرای معمولی هم از طوسی تغییر پیدا کنه خیلی بهتره .. چون معمولا این رنگ طوسی در وب برای نمایش حالت های inactive استفاده میشه ... یه کم پررنگ تر بشه یا رنگش تغییر پیدا کنه خیلی بهتر میشه ..

چشم. بررسی می‌کنم و توی زمان‌های آتی نتیجه رو اعلام می‌کنم.

در مورد تغییرات یه پروسه زمان‌بر هست و نظرات دوستان بسیار مفید. دوست داریم نظرات ساختاری و اساسی در مورد انجمن داده بشه. مثلا در مورد سیستم سوال جواب و ...
ان شا الله به زودی مانشت ۴ تکمیل بشه. یه دلیل اجباری شدن مانشت ۴ برای تمامی کاربران پیدا کردن مشکلات و حلشون هست.

۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , kati , SaMiRa.e , M*Gh
ارسال: #۱۲۰
۲۹ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ ق.ظ
مانشت ۴ از امروز
توی بخش سوال و جواب اگه مثلا جلوی هر سوال اسم درس نوشته بشه خوب نیست؟

یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۴۷۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۱,۹۲۱ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۲۶۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۱۸۰ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۴۲,۳۳۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۶۰۷ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  مانشت اینجا.مانشت اونجا...مانشت همه جا fahimehazimi ۵ ۶,۱۶۴ ۱۹ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mrsami
Information مشکلات مانشت aatwo ۳۷۷ ۲۰۶,۲۱۹ ۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: elect
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۸ عزیز دادخواه ۸ ۷,۲۰۱ ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: marykh

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close