(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: دل ما پر است از عقده. خیلی پر.
اینقدر بدم میاد میرم یه جا بهم میگن ویندوز عوض کن بازی نصب کن ورد و پاور پوینت درست کن . البته این کارا بد نیستا ولی میگن چون رشتت کامپیوتره اینا رو بلدی دیگه برامون درست کن!!
منم میگم بلد نیستم راحت.
خب این خیلی بده که می گی بلد نیستم.
به من که میگن میگم ایکس پی میشه۱۰تومن،۷میشه۱۵تومن و ۸میشه۲۰تومن میگیرم نصب میکنم این قدرم حال میده و قتی ویندوز۸رو نصب میکنی و بعد۲۰تومن میگیری یا بهتر بگم خودش نصب میشه.حالا هر کی می خواد باشه همین جوابشه و برای تعمیرات سخت افزاری هم همین طور .
اوایل همه از این اخلاق خشک و روراست بودن من همه زده شده بودن و این طرف و ان طرف غیبتم رو میکردن باز هم به نفعم شد چون با غیبت کردنشون کلی از گناهام پاک شد
به مرور زمان خوب شدن چون که وسایل شون رو برده بودن بیرون برای تعمییر بدتر خرابشون کرده بودن یا اینکه یه سری اطلاعات دارن تو سیستمشون نمی تونن بدن بیرون و مجبور میشن بدن به من.
اما نظر من به این دوست عزیز که بین انتخاب پزشکی یامهندسی امنیت شبکه مونده ببین دوست عزیز
ان زمان گذشت که طرف مهندس یا دکتر بود کلی کلاس داشت حالا کسی کلاس داره که پول داشته باشه هم کلاس داره هم مدرک کنکور هم که برداشته شد کشک کشک شد .
ان زمان گذشت که اگه دو تا پسر هم زمان می رفتن خواستگاری یه دختر که یکی از این پسرا مهندس بود یا دکتر و ان یکی مغازه دار دختره مهندس یا دکتر رو انتخاب میکرد.الان عوض شده مغازه داره انتخاب میشه چون هم پول داره و از همون پول ها میده یه مدرک پزشکی یا مهندسی از دانشگاه آزاد میگیره و حالا به قول خودش هم پوداره و هم تحصیل کرده .و اگه دوست داشته باشه کارمند جایی هم باشه باز هم میتونه!چرا؟چون که از همون پولا مقداری باج میدهد بعد میره سر کار و حالا این آقا هم کار دولتی دارد و هم مغاره دارد و هم مدرک حالا این آقا میشه یه اقای ایده آل.
ان زمان گذشت مهندسا و دکترا پول پارو می کردن الان هم میکنن ان قدیمیاش جدیدیا باید مثل من بیان تو این سایت اوقاتی بگذرونند.
ما تو فامیلمون فوق دیپلم معدن پولدار داریم اما ۱۵سال پیش مدرک گرفته
پزشک عمومی بیکار هم داریم اما جدید مدرک گرفته
مهندس و دکتر شدن قدیما خوب بود که زیاد نبودن الان همه رشته های دانشگاهی اشباع شدن
حرف آخرم اینه که اگه من جای تو بودم میرفتم دنبال شغل آزاد بعدا میرفتم یه مدرکی از دانشگاه آزاد می گرفتم بخدا هیچ کس نمی گه تو دانشگاه آزاد فلان کوه مدرک گرفتی یا شریف
Fardad-A، در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
لطفا" به موسسات قانونی عنوان نامناسب ندین.
یک مورد حذف شد.